Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі провели трансплантацію кісткового мозку дитині

У Дніпрі провели трансплантацію кісткового мозку дитині

Дніпропетровська обласна дитяча лікарня постійно рухається вперед і нещодавно вже було проведено трансплантацію кісткового мозку дитині.

Про надання хірургічної допомоги дітям в обласній лікарні в інтерв’ю Відкритому розповів заступник медичного директора з хірургії та трансплантації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Олександр Гладкий.

«Дніпропетровська обласна дитяча лікарня постійно рухається вперед і нещодавно вже було проведено трансплантацію кісткового мозку дитині. Оскільки вже було прийнято Закон про донорство та трансплантацію, ми плануємо продовжувати операції по донорській трансплантації та підвищувати рівень кваліфікації нашої команди спеціалістів», — розповів Олександр Гладкий.
Також говорили про небезпеку магнітних кульок від іграшок, які ковтають маленькі діти, що призводить до необхідності хірургічних втручань для спасіння маленьких пацієнтів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті