Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
08:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре встретили Зимнюю Олимпиаду

|«« «« »» »»|

Сегодня в Пекине стартуют 24-е Зимние Олимпийские игры, в честь чего в Днепре провели ряд интересных мероприятий.

Сегодня в столице Китая в 14 часов по киевскому времени начнется церемония открытия этих соревнований – прямую трансляцию можно будет посмотреть по Первому национальному телеканалу.

В честь открытия Игр в Днепре провели несколько мероприятий – в частности, День Олимпийского флага и День Олимпийской книги.

Вот что об этих праздниках сообщили в Днепропетровском областном отделении НОК Украины:

«Дніпропетровщина побажала успіхів Олімпійській збірній у Пекіні!

Сьогодні, у п'ятницю у Пекіні (Китай) стартують ХХІV зимові Олімпійські ігри. З нагоди участі України у головному зимовому старті чотириріччя на Дніпропетровщині місцеве Відділення НОК України провело свято Прапору. Воно відбулося напередодні на Льодовій арені обласного центру.

Гостями свята стали: директор міської ДЮСШ зимових видів спорту Анатолій Фотеску, виконавчий директор В НОК Олександр Дювбаков та член обласного олімпійського осередку Віктор Андрухів. Так як запросити самих учасників Олімпіади-2022 було неможливим технічно - вони вже знаходяться у Пекіні, - на захід були запрошені учасниця Ігор-2018 у Пьочхані з фігурного катання Анна Хниченкова та Срібний призер ІІІ зимових юнацьких Олімпійських ігор 2020 з хокею з шайбою 3 на 3 Денис Пасько. Також тут зібралися юні талановиті хокеїсти й маленькі леді - представниці "балету на льоду". Які побажали нашій збірній і цілому, та представникам Дніпропетровщини зокрема вдалого виступу.

"В першу чергу я бажаю нашим спортсменам вдачі - без неї у спорті нікуди, - каже Анна Хниченкова. - Крім цього, дуже важливим є справитись зі своїми емоціями та хвилюванням. І якщо вдастся впоратися зі сторонніми факторами, яких на Олімпіаді дуже багато, і які впливають на психоемоційний стан атлета, то у нього усе вийде".

Денис Пасько вважає, що
"Олімпійські ігри - це дуже великий досвід для будь-якого спортсмена. І потрапити туди є максимальним престижем для атлета та країни, яку він презентує".
"Наші олімпійці - це наша гордість і наше спортивне майбутнє, - впевнений Віктор Андрухів. - Виказуємо велику підтримку й шану нашим спортсменам у Пекіні, й маємо надію на наш переможний виступ!".
Свято Прапору було також присвячене підтримці наших спортсменів на майбутній Олімпіаді. Нагадаємо, що наш регіон у столиці Китаю буде представлений трьома спортсменами. Це фігуристи Софія Голіченко та Артем Даренський, а також представник спортивного клубу "Електрометалург" Нікопольського заводу феросплавів скелетоніст Владислав Гераскевич.

Під час свята Олімпійського прапору з юними вихованцями ДЮСШ зимових видів спорту майстер-клас провели зіркові гості. Хокеїсти виконали ряд вправ разом із Денисом Пасько, а фігуристки займалися за Анною Хниченковою.

Сподіваємося, що серед цих дітей будуть й майбутні представники Дніпропетровщини на Олімпійських іграх!».

Кстати, наши фигуристы начнут свои выступления уже сегодня, 4-го февраля!

А еще Днепропетровское областное отделение НОК Украины накануне открытия Игр провело День Олимпийской книги, сообщив об этом следующее:

«Акція Національного олімпійського комітету України "Олімпійська Книга" пройшла в Придніпровській Державній академії фізичної культури і спорту.

Виконавчий директор ДОВ НОК України Олександр Дювбаков вручив новеньку олімпійську літературу ректору навчального закладу, дворазовому призеру Олімпійських ігор з боксу Віктору Савченку. Серед інших до ПДАФКіС було передано видання: двотомник "Олімпійський рух: історія і сучасність", "Олімпійський рух в Україні", "Сучасна система спортивного тренування", "Олімпійський спорт в системі гуманітарної освіти", календарі, щоденники та інше.

"У нашій роботі Відділення НОК України дуже велику увагу приділяє просвітницькій місії, допомагаючи створювати й модернізувати олімпійські куточки у якомога багатьох навчальних закладах, бібліотеках та спортивних (і не тільки) закладах нашої області", - каже Олександр Дювбаков.

У свою чергу, Віктор Савченко підписав та передав до Музею спортивної і олімпійської Слави Дніпропетровщини видання про бокс "Золото нації", де він є першою Легендою цього виду спорту, про кого надруковано у книзі».

Добавим, что в Музее спортивной и олимпийской славы Днепропетровщины открылась новая экспозиция, посвященная достижениям наших гимнасток.

Фото – Днепропетровское областное отделение НОК Украины.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (04.02.22 13:36): Автор так и не определился, на каком языке писать "статью". Без кавычек сие назвать не могу. Ответить | С цитатой
Бред  (04.02.22 09:15): какой. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (11)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте