Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
12:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщину екстрадували з РФ шахрая, який обдурив чоловіка на 1,3 млн грн

На Дніпропетровщину екстрадували з РФ шахрая, який обдурив чоловіка на 1,3 млн грн

Дніпропетровською обласною прокуратурою за дорученням Офісу Генерального прокурора та із залученням каналів Інтерполу забезпечено прийом від компетентних органів Російської Федерації запитуваної особи – підозрюваного у шахрайстві. За результатами екстрадиційної процедури Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит української сторони про його видачу.

В ході досудового розслідування встановлено, що громадянин України заволодів коштами потерпілого шляхом зловживання довірою. Він розробив план злочинних дій, запевнивши потерпілу особу в тому, що грошові кошти необхідні для здійснення господарської діяльності та що поверне їх у певний строк, після реалізації бізнес-угоди. Проте, не маючи наміру виконувати взяті на себе зобов’язання, підозрюваний спричинив потерпілому шкоду на суму понад 1,3 млн грн та намагався уникнути відповідальності, перебуваючи тривалий час на території Російської Федерації.

Наразі вказану особу доставлено до місця здійснення кримінального провадження. Досудове розслідування проводиться Криворізьким районним управлінням поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється Криворізькою центральною окружною прокуратурою.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Хватит уже!  (29.01.22 02:33): С этими дружим,против тех...скачем на ровном месте...умнее надо быть и не давать себя пользовать...отношения со всеми соседями должны быть хорошими,взаимовыгодными!Тем более с родней. Відповісти | З цитатою
уставший от якобы "вражды"  (28.01.22 09:34): Молодец, Россия, чё. А ведь могли и на Колыму отправить, а теперь в комфортной нашей тюрьме будет отдыхать, со всеми удобствами.
А так-то сотрудничество хотя бы по таким вопросам продолжается, и это радует и даёт надежду на прекращение всего нынешнего бардака и фарса, который после "майдана" развели на ровном месте и не прекращают уже который год, что порох, что зеленский.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті