Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
14:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Марина Филатова рассказала о планах на предстоящий год

Марина Филатова рассказала о планах на предстоящий год

Жена мэра Днепра откровенно рассказала о планах на предстоящий год. В этих планах – 4-месячная разлука с Борисом Альбертовичем ради покорения новых горных вершин.

Как известно, супруга днепровского мэра – человек очень спортивный, креативный и путешествующий. На ее образе жизни тоже негативно отразилась ситуация с пандемией. Из-за этого Марина Филатова потеряла компанию единомышленников, работавших над созданием спортивных ивентов. До лучших времен пришлось отложить ряд проектов и мечты о глобальных путешествиях.

Но Марина Филатова вместе со всеми горожанами мечтает, что 2022 год станет переломным в вопросе карантинных запретов и ограничений. И уже поделилась смелыми планами на предстоящий год. В этих мечтах путешествиям и покорению гор отданы 4 месяца в первом полугодии.

В одно из покорений гор Марина планирует взять и дочь Катю.

Вот что об этом Марина Филатова рассказала сайту «Афіша Дніпра».

«Напередодні новорічних свят ми підбиваємо підсумки та ставимо нові цілі. Дружина мера Дніпра Марина Філатова не лише амбасадор та член опікунської ради фонду «Мама+я», , засновниця ГО Start Dnipro та Dnipro Marathon, Президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області та міста Дніпра, але і спорсменка. Вона часто ходить в гори та займається бігом.

“У період пандемії я майже не працювала. Практично не працювала наша компанія з організації спортивних івентів, бо це було заборонено, і я втратила всю свою команду. То був рік оновлення. У мене навіть було запрошення щодо сходження на одну гору, яка для мене є дуже важливою. Але я відмовила собі тому, що я маю працювати, маю відновлювати команду і те, чим я заробляю гроші, треба заново ставити на ноги!» — усміхається вона.

Але залізна леді, як називає її чоловік, вже на початку 2022 року планує нові сходження.

«Є деякі гори, які я ще не прийняла рішення підкорити. Якщо я його прийму, з шести перших місяців 2022 чотири з них я планую провести в горах. Майже відразу після Нового року я вирушаю до країни, де ще ніколи не була. Це одна з найвіддаленіших вершин світу та дуже холодних. Це буде суто українська експедиція. Українці раніше були там, але у складі міжнародних команд. Поки що відривати назву вершини не буду» — усміхається Марина, і додає, що не всі гори вимірюються лише висотою.

«Еверест – це не найскладніша у світі вершина і є вершини, один кілометр у висоту, але на який потрібно постійно по вертикальній стіні повзти. Це не для мене, тому що це більше про скелелазіння. Одна гора – це перевірка перед наступною. Це як тренування! А вдома я практично всіх ставлю їх перед фактом. Очевидно, мій чоловік ніколи не хотів би мати дружину з таким хобі. І він все ще сподівається, що ось-ось я перестану це робити. Звичайно, колись я припиню, але у мене є плани зробити, спробувати, що я хочу. Перша гора 2022 року буде без Каті, а ось наступне сходження у нас буде спільне!», — посміхається Марина Філатова».

Фото – сайта «Афиша Днепра».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте