Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
07:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До 12 вишів Дніпропетровщини зарахували майже 9 тисяч абітурієнтів

До 12 вишів Дніпропетровщини зарахували майже 9 тисяч абітурієнтів

Станом на 16 серпня до вишів області офіційно зараховані 8700 людей. Це дані з 12 навчальних закладів, загалом їх в області 22.

Про це Суспільному повідомив представник департаменту освіти і науки облдержадміністрації Микола Кравченко.

“Новизною цієї вступної кампанії було те, що вступники могли подавати до 5 заяв на бюджет, і до 30 на контрактну форму навчання на різні спеціальності і в різні заклади вищої освіти. Ми можемо зробити висновок, що в порівнянні з минулими роками популярність предметів не змінилась. У пріоритеті - гуманітарні спеціальності”, - розповів Микола Кравченко.

Найпопулярнішими для вступу, за словами посадовця, виявились Дніпровська політехніка, ДНУ ім. Олеся Гончара та Університет митної справи та фінансів. Цьогоріч виші приймали сертифікати ЗНО за останні чотири роки.

Крім того, більше бюджетних місць виділили на технічні спеціальності. Однак найпопулярнішими стали: менеджмент, маркетинг, підприємство, торгівля та біржова діяльність, а також право.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Vv  (17.08.21 06:32): Как было раньше-отучился-тебе дали работу, еще до окончания учебы ты уже знал, куда ты поедешь.при чем все честно-кто хотел учиться, и жил своим делом-давали передовые города, кто учился абы як-давали глубинку, по человеку сшито все.
Ты приехал-тебе дали общагу с душем и столовкой.
Отработал 15 лет-тебе дали квартиру в новострое, в новом микрорайоне, где есть садик, и там не надо заносить взятку тошо мест нет.
А денежки то капают, и их надо куда-то тратить.и тртили на рестораны, полеты в грузию и др южные братские республики на самолете в отпуск.одежда?поглядите на фотки родителей.вы сейчас серые мыши по сравнению с тем стилем шиком как они ходили.а они просто так гуляли.
Собралась сумма, как раз подошла 5летняя очередь-и ты купил за 5 тыщ машину.(зп 370 руб у большинства мужиков была-шахтер, сталевар и т.д., у обычного 120)
Коммуналка?)такой проблемы даже не существовало.
Джинсов не было, и демократии.вот этого не хватало.
Ну сейчас то все изменится, вузы наштампуют новых прод
Відповісти | З цитатою
Марина  (17.08.21 05:25): Надо ещё начать строить фабрики и заводы чтобы обеспечить работой выпускников учебных заведений. Відповісти | З цитатою
мимо проходил  (16.08.21 23:08): Хоть за одним из них закреплено по окончанию гарантированное рабочее место, как это было при СССР? Зачем тиражировать пустоту? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Риелтор  (16.08.21 22:04): Сантехника нормального не найти… всех манит право с биржевой деятельностью… Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті