Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кам`янчанин організовує команду з кіберспорту для людей з обмеженими можливостями

Кам`янчанин організовує команду з кіберспорту для людей з обмеженими можливостями

Україна — одна серед 25 держав світу, які визнали кіберспорт офіційним видом спорту. Вона входить до ТОП-10 кіберспортивних світових держав. Наші команди асоціюються з успіхом та перемогами, їх знає увесь світ.

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чотири роки назад пройшов перший в Україні Чемпіонат з кіберспорту. Залучення до кіберспорту людей з інвалідністю різних нозологій несе в собі позитивний, фізичний та емоційний оздоровчий ефекти, як приклад, це розвиток дрібної моторики верхніх кінцівок, активізація та покращення стану нервової системи, покращення швидкості мислення та реакцій в цілому, а також подолання психологічних та соціальних бар’єрів спілкування.

У кого є бажання для участі в можливих кіберспортивних змаганнях серед людей з обмеженими можливостями, а також для організації команд з кіберспорту (що складаються з людей з обмеженими можливостями) в дисциплінах СS GO і DOTA 2 (вік від 16 років), прохання зв'язатися за номером 0963988001 (viber, telegram ) Кирило.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті