Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
15:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі звели «з нуля» сучасний спорткомплекс для олімпійців

|«« «« »» »»|

У Дніпрі незабаром відкриють найкращу в регіоні криту арену. Її облаштували у новозбудованому спорткомплексі, що «виріс» на місці пустиря поблизу стадіону «Олімпійські резерви».

Шестиповерхову споруду, створену «за останнім словом» будівельних технологій, вже ввели в експлуатацію. Зараз всередині розставляють меблі та установлюють інвентар. Там готуватимуть атлетів у різних видах спорту. А ще – проходитимуть змагання найвищого рівня.

Простора крита арена для олімпійських видів спорту, збудована у Дніпрі, – чудовий приклад втілення у регіоні програми «Велике будівництво». Сучасні зали для ігрових видів спорту та єдиноборств – потужна база для тренувань та проведення міжнародних змагань.

Шестиповерховий спорткомплекс побудували за новітніми технологіями енергозбереження. Він із модерновим стильним фасадом та сучасною «начинкою». Всередині оснащений спеціальною вентиляцією – для підтримки необхідної температури та рівня вологості.

На 2-му поверсі – головна «родзинка». Величезна багатофункціональна зала – площею майже 1,4 тис м, заввишки 16 м. На підлозі – спеціальний спортивний паркет, що додає амортизації та зменшує ймовірність травмування. Розміткою окреслені 8 кортів для гри у бадмінтон. Та залу можна використовувати і для тенісу, волейболу, баскетболу. Загалом – для 60 видів спорту.

Крита арена оснащена спеціальним освітленням для проведення телетрансляцій, фото- і відеозйомок. Замість вікон – цільні вітражі. Вони з шумоізоляцією, зроблені з міцного скла, призначеного для великих споруд.

На першому поверсі облаштували залу з татамі – для занять із дзюдо та інших бойових мистецтв.

Серед інших приміщень – роздягальні та душові для спортсменів, тренерські, кімнати відпочинку.

Поряд зі спорткомплексом зводять Олімпійський будинок. Наразі там у розпалі – внутрішнє оздоблення. Всередині підрядники облаштовують великий конференц-зал та сучасний медіацентр.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Petro.  (24.10.20 16:17): Молодцы,это радует,забота о молодёжи всегда приятна. Відповісти | З цитатою
Вот это дело!  (23.10.20 14:18): Так случилось, что Петю народ дружно скинул. Он жаловался на чвары, раздиравшие Украину всегда, но за собой не замечал посева этих чвар.
Да, он, открывал даже шлагбаумы - это его 'грандиозная стройка" была, при Зеле как-то всё ожило, зашевелилось. А комент ниже кинул ссылку, где в 2019 в апреле только залили 3 этажа крытого спорткомплекса. И какое отношение Петя имел к этому? А что городу-области надо ждать Петю, чтоб заканчивать свое строительство? Отвечать не обязательно. А спорткомплекс - обалденный! Это реально нужное дело.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Никто не врет  (23.10.20 13:59): Где в статье хоть слово о ЗЕ команде. Відповісти | З цитатою
АИ  (23.10.20 13:58): А когда в рамках "Большой стройки" откроют концертный зал, чтобы президент сыграл нам на рояле? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
и снова врут!  (23.10.20 13:12): Этот объект был начат при Порошенко и Гройсмане. Проектирование было выполнено при Порошенко и Гройсмане. Деньги на строительство были выделены при Порошенко и Гройсмане. Тендер был проведен при Порошенко и Гройсмане. И само здание крытой арены было более чем наполовину построено при Порошенко и Гройсмане.
Так что хватит вашего вранья про "с нуля" и про "Большую стройку Зеленского".
Ваша "Большая стройка" началась 2 марта 2020 года. А вот статья здесь же о строительстве этого комплекса в 2019 году, уже готового в полную высоту: https://gorod.dp.ua/news/167429. А вот строительство ещё в 2018 году: https://gorod.dp.ua/news/147950
Покажите хоть один объект, который вы начали со своей стройкой и закончили. Хоть один! Не нужно приписывать себе то, что сделано было за вас. Тем более таким наглым образом
Это бы прокатило ещё на новостном сайте другого города - рассказы о достижениях где-то, но местные видели это строительство задолго до Зеленского и большой стройки
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті