Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі дві малолітні дівчинки жили в умовах непристосованих для дітей

|«« «« »» »»|

У помешканні майже без меблів, холодильника, працюючого санвузла, з брудною ваною, в якій оселилися черв'яки виявляється можуть проживати ....діти. Саме в таких умовах виявили двох дівчаток патрульні.

Сталося це 20 листопада, близько 18-ї години. Спецлінії 102 зателефонував чоловік і повідомив, що його співмешканка вчинила сварку, б'є посуд, і неадекватно поводиться. Патрульні прибули за вказаною заявником адресою.

Як виявилося, у чоловіка виник конфлікт із цивільною дружиною. В одній із кімнат було багато битого посуду, лежали розкидані речі. Жінка зізналася, що зробила це під час сварки з чоловіком.

Втім, вразило патрульних не кількість битих тарілок та з'ясовування стосунків, а те, що серед усього цього безладу, в брудному приміщенні, без необхідних меблів, холодильника, з санвузлом у жахливому стані перебувають двоє малолітніх дітей - дівчатка 5-ти та півтора років. Діти були брудні, занедбані та голодні. Для сну у них було одне ліжко на двох з брудною білизною.

Поліцейські одразу викликали на місце ювенальну превенцію Шевченківського відділку поліції. Інспектори склали на батьків відповідні адміністративні матеріали за невиконання батьківських обов'язків. Було прийнято рішення відправити дітей до лікарні.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (22.11.19 19:17): Как штраф поможет ей купить еду и порошок или найти работу? жили бедно...будете еще беднее... Відповісти | З цитатою
Вероника  (22.11.19 12:14): "Инспекторы составили на родителей соответствующие административные материалы за невыполнение родительских обязанностей"
- кто выступает в роли второго родителя? Сожитель? Или родной отец?
Відповісти | З цитатою
Боже!  (21.11.19 16:22): Сколько же еще деток живут вот так, среди наркоманья, алкашей и прочего отребья... Жаль... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті