Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
12:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Зелених насаджень все меньше - злочинних рішень все більше

Зелених насаджень все меньше - злочинних рішень все більше
Знесення близько 16 дерев, серед яких були ялини більше ніж тридцятирічного віку, з метою будівництва підприємства торгівлі та кафе по вул. Академіка Янгеля, 14 стало черговою „доброю справою” тандему „бізнес - влада”.

Згідно рішення Виконкому Дніпропетровської міської Ради від 11.12.08 ТОВ „Імпульс +” дозволено знищити дерева з метою будівництва комплексу будівель торговельного призначення та кафе.

Обурення та незадоволення місцевих мешканців лишилися поза увагою виконавців замовлення. Всі дерева варварськи були знищені на очах у протистуючих людей. Остання красуня ялинка пала вранці першого квітня. Беззаконність дій ТОВ „Імпульс +” стала очевидною при першій перевірці протоколу проведення громадських зборів мешканців будинків №№ 7,10,14 по вул. Академіка Янгеля та № 33 по вул. Фабрично-заводській від 16.06.06. Як виявила попередня перевірка принаймні семеро із зазначених в Протоколі осіб спростували свою участь у зборах та зазначили, що не підписували Протокол. На Протоколі стоять зокрема підписи заступника голови Красногвардійського райвиконкому Курячого М.П. та депутату міської ради Дідика І.С.

Відповідно до генерального плану міста Дніпропетровська територія яка межує з буд. 14 по вул. Академіка Янгеля означена як зелена зона і не передбачає будь якого будівництва.

Ми є свідками чергового обслуговування владою бізнес структур. Нехтуючи думкою мешканців місцева влада підтримує знищення залишків рекреаційних зон. Замість чистого повітря, затишних скверів та дитячих майданчиків нам нав’язуються чергові торговельно-розважальні квадратні метри.

Дніпропетровська обласна організація Партії Зелених України звертається до Дніпропетровської обласної Прокуратури та Управління внутрішніх справ в Дніпропетровській області з проханням вирішити питання про порушення кримінальної справи щодо осіб які фальсифікували протокол проведення громадських зборів та протиправно знищили зазначену зелену зону.

Систематичне порушення прав громадян та прийняття незаконних рішень свідчить про кризу існуючої влади. Згідно статті 5 Конституції України єдиним джерелом влади в країні є народ. Протидія волі народу з боку органів державної влади та місцевого самоврядування є прямим порушенням Конституції України.

Заступник голови Дніпропетровської обласної організації
Партії Зелених України,
Олексій Ангурець

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:





Horror  (07.04.09 14:41): Если против подонков Курячого М.П. и Дідика І.С. не возбудят уголовного дела и не посадят, - это будет приговор нашей власти!
Нельзя, бесконечно плевать в народ, и однажды терпение лопнет.
Ответить | С цитатой
мужик  (06.04.09 15:17): Каждое утро ходил мимо сквера, елки радовали зеленью круглый год,место чистое и ухоженое.Но денег хапугам жеж мало.Надеюсь ,что аукнется им по самые помидоры! Ответить | С цитатой
С Кирова  (03.04.09 19:06): Прохожу мимо каждый день. Хорошенькое было место. Зачем там ещё один гандель, там есть уже тот, который всю дорогу перегородил, с плетёным забором? Во какое "счастье" у людей под окнами!

Шикарная ёлка, спиленная в самом расцвете сил - жуткое зрелище. Это при том, что в любом дворе деревья сами вот-вот попАдают и прибьют кого-нибудь, не дай Бог. Ах да, за спил этих деревьев заплатили! Значит, их пилить как бы можно. А за спил тех, что упадут во дворах, никто платить не хочет (типа "не может", типа денег в бюджете нет).
Ответить | С цитатой
Вера  (03.04.09 00:08): Люди, почему позволили такому случится? Ведь слышали, что пила работает. Лень было выходить? ОМОНа сколько было человек 10-20-30??? Вас намного больше! Вот именно на это и расчитывали застройщики. Не допускайте установки забора. Ответить | С цитатой
ветер  (03.04.09 00:03): Ну, так делайте выводы. Например, кого выбирать и на каких условиях. Без возможности "доступа к телу" нечего вообще никого выбирать. Для чего он(она) нам нужен на нашу шею? Правильно, чтобы было кому взятки нести за всякие незаконные разрешения. Ответить | С цитатой
Л.Шмаровидло  (02.04.09 21:07): Елена,ветер, пока Б-г доберется до них,нам уже не сладко. А Кулич еще будет по TV трындеть о своем вкладе в благоустройство города. Только за эти мерзкие выходки надо в следующий раз голосовать только не за него. У себя на ул. Рыбинской угол Абхазской он бы не позволил рубить деревья. Ответить | С цитатой
ветер  (02.04.09 18:04): Елена, без сомнения, так и будет. Скорей бы. Ответить | С цитатой
Елена  (02.04.09 16:56): Наступит конец воровской власти, будеи им ихним детям по заслугам Ответить | С цитатой
222  (02.04.09 16:38): В городе тысячи больных и мертвых деревьев, готовых упасть в любой момент, уничтожать живые и здоровые деревья - это преступление... варвары... Ответить | С цитатой
Ksi2  (02.04.09 16:10): Мы не одни..
Слава богу))
Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте