Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
16:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мрії здійснюються!

|«« «« »» »»|

Мрії здійснюються! «Скринька бажань» від Фонда в Дніпровському Дитячому Будинку - Інтернаті для дітей - інвалідів.

У рамках акції «Скринька бажань», учні та вчителі з духовно-культурного центру «Українське подвір'я» при Дніпровській Єпархії УПЦ КП, разом з представниками та волонтерами Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровского "Солідарність" завітали до дітей Дніпровського дитячого будинку-інтернату і привезли вихованцям цього закладу подарунки.

В минулий візит фонду для дітей була влаштована музична програма, шоу мильних бульбашок, цікаві ігри. Також була організувана своєрідна лотерея, в розіграші котрої взяли участь усі вихованці дитячого будинку. Вона носить назву «Скринька бажань». Кожен бажаючий приготував записку зі своїм побажанням, з надією, що така мрія обов'язково здійсниться.

В цей день мрії усіх дітей здійснилися. Кожен з них отримав саме те, що бажав. Це іграшки, настільні ігри, альбоми, конструктори, прикраси для дівчат, фарби для малювання. плеєри та акустичні системи, мобільні телефони, комп'ютери та багато багато іншого. Приємно було дивитись на щасливі обличчя маленьких громадян нашої країни, приємно відчувати їх маленьке щастя не тільки від подарунків, але й від уваги до них та спілкування з ними. Діти залюбки проводили час з гостями, для них це безумовно важливо. Учні та вчителі з духовно-культурного центру «Українське подвір'я», представники та волонтери Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровского «Солідарність» відтепер друзі з вихованцями закладу і завітають сюди ще неодноразово.

"Дніпровський дитячий будинок-інтернат" є соціально медичним закладом для постійного проживання дітей від 4 до 18 років з вадами фізичного розвитку і ураженням центральної нервової системи, які потребують стороннього і медичного обслуговування. Будинок-інтернат розрахований на відділення 1 профілю - для дітей з фізичними вадами і нормальним інтелектом дошкільного та шкільного віку, для яких самостійне пересування значно ускладнене або неможливе.

В Українському Подвірї та міжнародному благодійному фонді Олександра Петровського Солідарність розуміють що нашим дітям треба вчитися бути щедрими на добро. Важливо розуміти яке буває іноді дитяче життя. Адже треба вміти ділитись любов'ю з тими, кому це життєво необхідно.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте