Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дитсадку Кам’янського відкрили новий ігровий майданчик

У дитсадку Кам’янського відкрили новий ігровий майданчик

26 червня на території дошкільного навчального закладу №28 «Малятко» по вулиці Подільській урочисто відкрили дитячий ігровий майданчик.

Подарував маленьким кам'янчанам містечко для веселого та активного відпочинку голова правління ПАТ «ДніпроАзот», депутат міської ради Сергій Сідоров. Разом з ним на свято завітали голова адміністрації Південного району Світлана Колісніченко та депутат міської ради за цим округом Андрій Пустовойт.

Завідувач дитсадка Яніна Махора, батьки та діти висловлювали щиру вдячність Сергію Сідорову за його постійну допомогу в покращенні матеріальної бази закладу, турботу про дітей.

З великим ентузіазмом вихованці дитячого садочка відразу почали освоювати нову та цікаву для себе територію. Дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику увесь день лунав дитячий сміх, тривали ігри та розваги.

Відкриття такого гарного, сучасного ігрового майданчика є втіленням девізу дитячого садочка: «Щасливе майбутнє України виховуємо та навчаємо разом!». І кожному, хто долучився до цього заходу, було зрозуміло: радість в очах дітей – справді те, заради чого варто жити й працювати.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті