Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Перший весняний bookcrossing!

Перший весняний bookcrossing!

22 квітня в Дніпрі пройде подія, що об’єднає книголюбів різного віку та читальних смаків, надавши їм можливість обмінятися враженнями про прочитані твори, а також оновити домашні бібліотеки. «Перший весняний bookcrossing» проходитиме в передостанню суботу квітня із 11:00 до 17:00 та стане першою цього року відкритою книжковою подією в місті, а також третьою акцією, що актуалізує об’єкт «Читальна арка».

Долучитися до всесвітнього руху bookcrossing зможе кожен охочий. Для цього необхідно прийти до місця проведення акції із будь-якою книжкою або періодичними виданнями та бути готовим передати її новому читачу чи обміняти на інший твір. Як і минулого року, за перебігом обміну стежитимуть волонтери, а кожен учасник отримає фірмовий стікер події та можливість лишити лист із заохоченням наступному читачу своєї книжки. Книжки, що залишаться після проведення акції, будуть збережені організаторами та задіяні у наступних акціях.

Мета заходу – привернути увагу до потенціалу пожвавленого за допомогою прогресивних архітектурних форм публічного простору сприяти об’єднанню міської громади на базі інтелектуальних захоплень.

Ініціатором акції виступила дніпровська меценатка Влада Брусіловська, завдяки якій у грудні 2015 року на Катеринославському бульварі з’явилася міська bookcrossing-зона під відкритим небом «Читальна арка» (архітектори – Катерина та Валерій Кузнєцови). Об’єкт представляє собою шафу-лавку, що позначає простір для обміну книжками, читання та спілкування.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте