Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:40

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Чаплях люди перекрыли трассу

В Чаплях люди перекрыли трассу

В Чаплях люди перекрыли трассу.

Об этом на своей странице в Фейсбук сообщает активист Кирилл Дороленко, пишет "Днепр вечерний".

«В Чаплях люди перекрили рух грузового транспорту з вимогою припинити рух вантажівок через населений пункт та дотримуватися всіх екологічних норм видобутку граніту. Мешканці селищ Чаплі та Старі Чаплі, які знаходяться по обидва береги річки Шиянка, багато років потерпають від роботи гранітного кар’єру підприємства ТОВ «Любимівський кар’єр», який користується двома родовищами – Чаплінським та Любимівським та фактично знаходиться на території міста, але зареєстрований в Любимівській сільраді.

Мешканці зазначених територій (персонально та колективно) неодноразово на протязі багатьох років зверталися у різні інстанції з приводу порушення екологічного законодавства цим підприємством, але дієвих заходів впливу не було зроблено жодного разу.

Керівництво кар’єру обіцяло провести модернізацію устаткування задля поліпшення ситуації, але за півтора роки так і не було проведено жодних заявлених заходів», - отмечает активист.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (14.04.17 10:00): Молодцы люди только так в наше время можно добиться справедливости простым людям.Только нужно смотреть и думать за что выходим... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте