Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
03:39

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

IT-спільнота гуртується навколо Дніпра

IT-спільнота гуртується навколо Дніпра

При підтримці міської ради та «Агентства розвитку Дніпра» 17-18 червня 2017 р. відбудеться знакова подія року у IT-сфері – IT Evolution Meetings ITEM-2017.

ІТЕМ – це вже 5-та ювілейна міжнародна конференція центральної України з розвитку успішного ІТ-бізнесу. Тут заключають контракти, знаходять один одного партнери і співробітники, формуються ключові фактори росту ІТ-бізнесу у всій Україні. У попередні роки у ІТЕМ мали за честь виступати лідери світового ІТ: засновник Agile Том Гілб, автор «Менеджмент 3.0.» Юрген Аппело, PM в Facebook Софі-Шарлотта Моатті, поважні експерти українського ІТ-ринку. Загалом у ITEM взяли участь понад 1600 учасників та 76 експертів-доповідачів з 14 країн.

Та цього року місто Дніпро ледве не втратило свою стратегічну локацію для чисельної IT-спільноти.

«Важко проводити такі масштабні івенти на голому ентузіазмі, – розповідає Анна Іжевська CEO & Co-Founder ITEM. – До того ж, коли запрошуєш у доповідачі представників найвідоміших імен у світі інформаційних технологій, таких, як Google, Microsoft, Spotify, Lenovo, Oracle, WIX, TemplateMonster і Wargaming, треба, як кажуть, відповідати очікуванням – як інфраструктурним, так і expo-можливостям. Та не дивлячись на існуючі пропозиції, нам не хотілося змінювати локацію. Адже ми – дніпряни, любимо рідне місто, яке вже стало технологічною Меккою. Бо тут працюють найкрутіші українські IT-компанії, завдяки яким про Дніпро та Україну знають у світі. І ми щиро вдячні міській раді та «Агентству розвитку Дніпра» за слушну підтримку проведення конференції – таким чином, IT-спільнота і надалі буде гуртуватися навколо Дніпра».

«IT-бізнес, як високотехнологічний сектор, локомотив економіки, був і залишається інвестиційно привабливим, – долучається до розмови директор «Агентства розвитку Дніпра» Володимир Панченко. – Причому як з точки зору розгортання, масштабування, так і використання інтелектуального потенціалу, створення високооплачуваних робочих місць. І в першому і другому випадку це збігається зі стратегічними завданнями агентства. І хоча інфраструктурні проекти, які забезпечують найкращі умови для бізнесу, є, в першу чергу, завданням міської влади, а це – і будівництво хайвею, розвиток повітряного та залізничного сполучення, ми, як агентство, також не стоїмо осторонь, ставлячи собі за мету максимальне використання наукового і технічного потенціалу міста. В даний час у нас йде повним ходом підготовка до запуску індустріального парку загальною площею 19,4 га, який буде включати експо-центр, бізнес-інкубатор, конгрес-центр, сервісний конструктор. В індустріальному парку також передбачений спеціальний податковий режим. Словом, мають бути створені всі передумови для того, щоб Дніпро залишався серцем IT-галузі, містом, в якому не лише комфортно жити, але й вести бізнес».

Цього року у число учасників IT Evolution Meetings ITEM-2017 увійдуть сотні власників, керівників, топ-менеджерів і фахівців з розвитку бізнесу ІТ-сектору України. Дводенна програма включає в себе гостьові презентації, дискусії з ключових тем, які стоять перед українською ІТ-галуззю, і практичні семінари. Отже буде цікаво!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте