Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відкрили дитячий ігровий комплекс

У Кам`янському відкрили дитячий ігровий комплекс

26 березня на Лівому березі, по вулиці Харківській, 35 відбулося урочисте відкриття сучасного дитячого ігрового комплексу. До нього входять каруселі, гойдалки, лабіринти, гірки, пісочниця та багато інших ігрових елементів.

Привітати мешканців із цією чудовою подією приїхало керівництво Дніпровського району, депутати міської ради, громадські діячі. Кошти на придбання ігрового комплексу виділені з державного бюджету за сприяння народного депутата України Віктора Кривенка. Цю важливу і потрібну для розвитку міста ініціативу підтримала влада Кам'янського в особі міського голови Андрія Білоусова. Результати успішної спільної діяльності оцінили найменші городяни, які ледь дочекалися урочистого відкриття. Щиро радіючи, вони швидко вподобали нові гірки та гойдалки.

Торік у сфері благоустрою Кам'янського завдяки зусиллям міського голови було приведено до ладу 10 скверів і зон відпочинку. Роботи проводилися комплексно та передбачали відновлення освітлення, асфальтування тротуарів, озеленення, встановлення дитячих і спортивних майданчиків, лавок та урн. На 2017 рік у міському бюджеті також передбачені кошти на встановлення 10 дитячих і 7 спортивних майданчиків.

Крім того, в рамках благоустрою міста на 5-му мікрорайоні Лівобережжя буде створено так званий «Парк щастя». Сьогодні це пустир, але за дорученням міського голови цього року тут будуть встановлені дитячі та спортивні майданчики, зокрема й для людей з обмеженими можливостями, пішохідні доріжки, лавки, урни, а також відновлене зовнішнє освітлення.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті