Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
12:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Справедливість» Наливайченка підтримує вимоги Маршу Національної Гідності

«Справедливість» Наливайченка підтримує вимоги Маршу Національної Гідності

Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко наголосив, що досвід блокади Криму та Донбасу доводить, влада потребує активного тиску і контролю з боку громадянського суспільства і весь час потребує відповідної «допомоги». Саме тому його команда долучилася до Маршу Національної Гідності, який пройшов у Києві.

Підтримали вимоги Маршу і в регіонах. 14 обласних організацій Руху «Справедливість», у тому числі – й Дніпропетровщина на чолі з В'ячеславом Голенищевим, приєднались до наметової кампанії «Підтримай справедливі вимоги!»: «Ми говоримо річуше «Ні!» торгівлі корумпованої влади на війні, продажу землі за такої корупції у владі, хижацькому знищенню українських лісів для продажу за кордон. Маємо підтримати розвиток української промисловості та переробляти ліс у країні, таким чином створюючи робочі місця для українців», - зауважив керівник Дніпропетровської обласної організації Руху Наливайченка «Справедливість» В'ячеслав Голенищев



На переконання Наливайченка, влада вже неприховано намагається скасувати мораторій на експорт лісу-кругляка. Йдеться про 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги від ЄС та райдужні прогнози щодо нібито збільшення експортних валютних надходжень: «Влада замовчує те, що на 80-90% експорт української деревини традиційно і завжди був відверто криміналізованим. Тінь і кримінал починалися із незаконних вирубок експортоорієнтованого лісу та махінацій навколо митного оформлення вантажів, а закінчувалися свавіллям контрабандистів та виводом валютної виручки у офшори. Експорт лісу-кругляка - потужна корупційна афера, а «Горіхова мафія» у порівнянні із корупційним потенціалом оборудок із експортом лісу, є малобюджетною колотнечею» - підкреслив Наливайченко.

Наливайченко наголосив, що будь-які спроби скасування мораторію на експорт деревини є економічно необґрунтованими, загрозливими для національних інтересів та корупційно вмотивованими.

«Це треба зупинити! Саме тому наш Рух підтримує головний меседж Маршу – необхідно об'єднатися громаді, добровольчому руху, волонтерам і всім національним силам навколо конкретних і практичних вимог!», - наголосив заступник Наливайченка Руслан Колєсніков. Він, як учасник Маршу, зазначив: офіційні дані - 7 тисяч учасників, які оголосили правоохоронці, зовсім не відповідають дійсності. Влада боїться озвучити вголос: у будній день на вулиці столиці вийшло близько 20 тисяч українців.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (6)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте