Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
12:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Святковий подарунок від дніпровських музикантів

Святковий подарунок від дніпровських музикантів

Різдвяний вечір! Ми не відкриємо Америку і не зробимо помилки, якщо скажемо, що у кожного цей вечір асоціюється з певною візуальною композицією. ;)

Хатинка, вкрита пухнастим снігом, у віконцях якої горить світло, а з димаря повільно йде теплий димок, біла стежка до порогу зі слідами лісових істот, яскрава ялинка, сніговичок під вечірніми зорями, місяць та сніжинки, сніжинки, сніжинки…

І все це, ;на перший погляд, таке морозне, але таке тепле за настроєм!

Тож ми трохи подумали та вирішили: а чому б нам не намалювати таку приємну різдвяну картину під нашу новорічну колискову пісню. Тим більше, що пісня - дійсно казкова! Сказано - зроблено!

Уявляєте, художниця, коли ми дали послухати їй пісню і почали розповідати про ідею різдвяного кліпу, навіть не дала нам змоги розказати всі наші думки, зразу ж відповівши: ага, тут все зрозуміло і ясно, малюнок в мене прямо перед очами! От так чарівництво! - подумали ми у відповідь, - вечірня казка у всіх однакова по духу!

Тому Віка, яка знялась у головній ролі кліпу, намалювала саме те і саме так, як ми собі уявляли - новорічну казку. І, якщо ви додивитеся кліп до кінця, то теж побачите, що… хоча ні, дивіться самі! ;)

Тож мерщій дивитися і отримувати задоволення від прекрасної роботи художниці!

А ми ще раз побажаємо всім приємних казкових різдвяних вечорів і щоб кожному з вас вдалося намалювати свою, добру і святкову картину!

Щасти!

Ваші «Листи N»

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте