Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 26 апреля 2024
14:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Унікальні фото Революції гідності презентували в ДніпроОДА

|«« «« »» »»|

21 листопада Україна відзначає День гідності та свободи. Цього дня розпочалися 2 революції: Помаранчева у 2004 році та Гідності у 2013-му.

Історії цих подій закарбувалися у серцях українців та в фотографіях. Унікальні знімки запрошують подивитися на фотовиставці у Дніпропетровській ОДА.

До Дня Гідності та свободи у Дніпропетровській ОДА відкрилася фотовиставка. На ній знімки про події Помаранчевої революції та Революції Гідності.

«Воля та свобода не даються просто так. Вони виборюються справами, інколи навіть життями. Ця виставка саме про це. В експозиції - фотокадри з майдану 2004 та 2013 років. Вони передають почуття тих подій. Їх ми маємо пам’ятати і кожного разу перед тим, як зробити якийсь вчинок, звіряти його з ідеям та почуттями людей, що віддавали своє життя за зміни в країні. Лише так досягнемо гідності та свободи для нас та наших дітей», - наголосив заступник голови ОДА Володимир Юрченко.

24 фотографії при вході в ОДА нагадують про те, з чого починалися зміни в країні. Демонструють патріотичну піднесеність мешканців Дніпропетровщини та всієї України.

«Прийшов на нараду до ДніпроОДА та побачив, що відкрилася виставка. Вона присвячена тим подіям, в яких всі наші активісти приймали участь. Був приємно вражений. Приємно, що влада пам’ятає про це. Серед нас на майдані були люди, які виборювали свободу й у радянські часи. На знімках побачив людей, з якими з тих пір не бачилися. Тут є і ті, кого вже немає серед нас. Їх маємо пом’янути», - зазначив керівник ГО «Майдан Січеслав» Віктор Романенко.

Синьо-жовті стяги, мітинги – у фокусі фотоапарату яскраві моменти подій 2004 та 2013 років.

«Гідність та свобода – це те, що має бути у кожній людині. І це те, за що потрібно боротися. Ми повинні пам’ятати тих людей, які першими вийшли на вулиці відстояти свободу та незалежність країни. За 2 роки, що минули з того часу, на Дніпропетровщині багато що змінилося. Люди стали активно демонструвати свій патріотизм, стали згуртованими, - зазначила відвідувачка експозиції Аліна Салєва. - Виставка в ДніпроОДА – це ще один привід згадати події революції та знову звернутися до них».

Переглянути виставку та відчути дух подій 2004 та 2013 років можна протягом тижня. Виставка працює на першому поверсі в холі Дніпропетровської ОДА в будні з 9.00 до 18.00.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте