Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
10:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре под облпрокуратурой митинговали владельцы снесенных МАФов

В Днепре под облпрокуратурой митинговали владельцы снесенных МАФов

В Днепре предприниматели вышли на митинг под стены областной прокуратуры. Говорят — недовольны тем, как чиновники расследуют дела, связанные со сносом киосков.

Активисты утверждают — на их заявления правоохранительные органы не реагируют. Свои требования участники акции изложили в общем письме и передали в прокурору области, сообщают «Детали».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Сергеевич  (28.01.17 19:58): Демонтаж кіосків можливий лише на підставі закону або рішення суду!

Законодавство встановлює, що демонтаж кіосків є можливим тільки на підставі закону або рішення суд . Рішення, положення, порядки органів міської ради, виконкому не є підставою для демонтажу.

Законодавче обґрунтування:

Пунктом 4 статті 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» (далі – Закон) передбачено, що розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності здійснюється в порядку, встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування.

Зазначений Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку та житлово – комунального господарства України від 21.10.2011 №244 (далі- Порядок).

Відповідно до пункту 2.31 цього Порядку розміщення тимчасових споруд самовільно забороняється. Пунктом 2.30 Порядку також передбачає, що у ра
Ответить | С цитатой
Олег V  (10.11.16 16:34): Молодцы так держать. Митинги и оповещение в СМИ вот залог успеха, так как на молчание людей чиновничий беспредел будет только увеличиваться.
Ломать не строить.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте