Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Молодь Кам’янського залучають до оплачуваних робіт із благоустрою

Молодь Кам’янського залучають до оплачуваних робіт із благоустрою

У місті розпочалися громадські оплачувані роботи для учнівської та студентської молоді у літній період.

Про це повідомили в департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Як наголошують у департаменті, сьогодні в Україні, та в місті зокрема, спостерігається позитивна тенденція до зростання кількості юнаків та дівчат, які намагаються реалізувати своє бажання працювати та отримувати гідну зарплату. Це є природнім прагненням для кожної юної людини, яка мріє про незалежність та самостійність у житті. І літо для цього – найкраща пора.

Для задоволення потреб молодих шукачів легального заробітку, забезпечення тимчасового працевлаштування учнівської та студентської молоді, в тому числі її незахищених категорій (з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, молоді з багатодітних і малозабезпечених сімей тощо) під час літніх канікул та у вільний від навчання час, департаментом з гуманітарних питань міської ради за підтримки міського голови Андрія Білоусова організовано проведення громадських оплачуваних робіт для молоді міста.

Протягом травня – червня було сформовано банк даних молоді, яка виявила бажання взяти участь у громадських роботах, та укладено договір про співпрацю із даного питання з комунальним підприємством «Дніпродзержинський міський парк культури та відпочинку».

Роботи розпочалися 25 липня та триватимуть місяць. 10 молодих людей – 4 юнаки та 6 дівчат – зроблять суспільно корисну справу, направлену на благоустрій рідного міста, та зароблять власною працею перші гроші.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті