Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
16:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В АНД районі відкрилось нове відділення поштового зв’язку

|«« «« »» »»|

24 травня після завершення капітального ремонту відчинило двері для своїх споживачів відділення поштового зв’язку №75 в м.Дніпропетровськ. 

Завдяки проведеній роботі створені прекрасні умови праці для працівників пошти та комфорті умови для обслуговування жителів міста. На сьогоднішній день відділення повністю відповідає вимогам корпоративного стилю.

Всебічну підтримку і допомогу поштовики регіону отримують від Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта». Плідна співпраця є запорукою стабільного та ефективного розвитку. Саме це яскраво демонструє розвиток українського поштового зв’язку Дніпропетровщини. Привітати поштовиків із цією визначною подією завітали директор з персоналу Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта» Нікольська Олена Дмитрівна, заступник директора департаменту з питань комунального господарства та інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації Немога Геннадій Вячеславович, голова правління федерації роботодавців Дніпропетровської області Сєргєєв Віктор Володимирович, директор Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Гулян Ваграм Генрихович.

Місія листоноші нелегка – щодня долати десятки кілометрів, ще й з тяжкою ношею. А тому, в подарунок листоношам Нікольська Олена Дмитрівна презентувала від імені Генеральної дирекції новенькі велосипеди. Олена Дмитрівна приділила увагу  кожному відвідувачу – відповіла на всі питання споживачів щодо планів розвитку Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта». За її словами: «Покращення умов праці та обслуговування – це підтримка та довіра споживачів національному оператору поштового зв’язку, а також підвищення продуктивності праці колективу». Подякувавши всім поштовикам за сумлінну працю, Олена Дмитрівна побажала колективу поштовиків успішно розпочати роботу з обслуговування відвідувачів пошти.

З вітальним словом до поштовиків та всіх гостей свята звернувся також заступник директора департаменту з питань комунального господарства та інфраструктури Дніпропетровської облдержадміністрації Немога Геннадій Вячеславович, який подякував всім поштовикам за їх старанність та вимогливість до себе. А також висловив вдячність особисто директору УДППЗ «Укрпошта» Гуляну Ваграму Генриховичу за його наполегливість в розвитку мережі відділень поштового зв’язку в Дніпропетровській області. Проведена робота по ремонту відділення поштового зв’язку №75 продемонструвала дотримання слів директора даним своїм колегам – відремонтувати приміщення і забезпечити поштовиків комфортними умовами праці.

Голова правління федерації роботодавців Дніпропетровської області Сєргєєв Віктор Володимирович презентував працівникам відділення поштового зв’язку подарунок і пообіцяв зі сторони обласної ради надавати підтримку поштовикам в їх почесній місії – якісному наданню послуг поштового зв’язку. А також додав, що з таким професійним керівником поштовий зв’язок Дніпропетровщини має перспективу в розвитку, чого і бажає всьому колективу поштовиків.

Директор Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Гулян Ваграм Генрихович побажав працівникам відділення поштового зв’язку – своїм колегам з натхненням та новими силами розпочати роботу, тим паче, що тепер поштовики мають таку можливість з новим, комфортним відділенням поштового зв’язку! «У нас з Вами є підтримка Генеральної дирекції УДППЗ «Укрпошта» в особі в.о. генерального директора Ткачука Ігоря Віталійовича. А тому, ми і надалі будемо приділяти увагу покращенню умов праці поштовиків, а також розширювати спектр послуг за для задоволення потреб споживачів».

Почесною грамотою від директора Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомі досягнення в роботі нагороджена начальник відділення поштового зв’язку Біляєва Надія Яківна.
Після теплих слів привітання відбулось урочисте перерізання стрічки. Відтепер кожен мешканець міста може якісно та комфортно отримати поштові послуги, завітавши до відділення поштового зв’язку №75.

Відділення поштового зв’язку №75 знаходиться за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Онежська, 241.
Режим роботи: Вт – Пт 8:00–17:00, Сб 8:00–16:00, перерва – 12:30–13:30.

Gorod.dp.ua на Facebook.


никто  (26.05.16 10:39): вул. Онезька, 241 Ответить | С цитатой
nexochuxa  (25.05.16 18:14): и всё теже старые лица которые и до этого не хотели работать!! У нас укрпочта отделение работает так со вторника с 9 до 17 перерыв с 14-15 суббота воскресенья и почему то Понедельник выходной!!! в среду у них часто какой то переучет и они тоже не работают! нахрена такое отделения Укрпочты??? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте