Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

ХV Міжнародна студентська науково-технічна конференція «Інженер ІІІ-го тисячоліття»

ХV Міжнародна студентська науково-технічна конференція «Інженер ІІІ-го тисячоліття»

12 травня 2016 року на базі кафедри філології та перекладу і кафедри іноземних мов Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) відбулася ХV Міжнародна студентська науково-технічна конференція «Інженер ІІІ-го тисячоліття».

Метою конференції було висвітлення здобутків і перспектив розвитку інженерної думки у сфері сучасних технологій, а також запровадження іноземних мов у вітчизняну наукову комунікацію, що дало б змогу майбутнім фахівцям бути зрозумілими для міжнародної наукової спільноти. Робочими мовами конференції були англійська, німецька, французька.

Із привітальним словом на конференції виступили члени наукового комітету конференції – ректор університету, доктор технічних наук, професор Пшінько О.М. і завідувач кафедри філології та перекладу, доктор філософських наук, професор Власова Т.І.

У роботі конференції взяли участь 112 учасників – студентів ДНУ ім. О. Гончара, Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, Дніпропетровської медичної академії МОЗ України, НГУ, НМетАУ, Національного технічного університету «ХПІ», Національного технічного університету України «КПУ» і Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна. Серед учасників конференції було шість іноземних студентів із Румунії, Польщі, КНР, Узбекистану, Нігерії, Нової Зеландії.

На пленарних засіданнях із доповідями виступили 51 учасник, із них 31 – у секції англійської мови», 10 учасників у секції німецької мови та 11 – у секції французької мови.

Доповіді відрізнялися різноманітністю тем та глибиною дослідження аналізованих проблем, які охоплювали такі сучасні галузі, як системи залізничного транспортування, медицина, екологія, будівництво, економіка, інформаційні технології, маркетинг, проблеми ґендеру, соціологія та лінгвістика та ін.

Підбиваючи підсумки проведення конференції, д.філос.н., професор Власова Т.І. дала високу оцінку рівню професійної компетентності та володіння іноземною мовою доповідачів.

##:
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте