Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
01:30

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Як і коли Дніпропетровськ святкуватиме День Європи у 2016 році

Як і коли Дніпропетровськ святкуватиме День Європи у 2016 році

Мета заходу — інформувати громадськість про процеси європейської інтеграції, залучати учнівську молодь до активної творчої діяльності, виховувати патріотизм, шанобливе ставлення до історії, культури, традицій інших країн, популяризувати європейську та українську культурну спадщину, укріплювати зв’язки Дніпропетровської області з країнами ЄС.

У місті Дніпропетровську буде проведено низку заходів серед учнів шкіл, студентської молоді. А саме: уроки та виховні години на тему європейської інтеграції України, диспути на дану тематику, засідання круглих столів.

Для учнів шкіл завжди організовується конкурс малюнків на тему: «Європа очима дітей».

Цьогоріч основні заходи щодо відзначення Дня Європи пройдуть у Дніпропетровську з 27 по 29 травня.

Зокрема, буде проведено Дні Литви в рамках святкування Дня Європи. Наше місто відвідають Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні пан Марюс Януконіс, Спікер Сейму Литовської Республіки пані Лорета Граужінєнє та делегація бізнесменів з Литви.

У рамках проведення Днів Литви у м. Дніпропетровську буде організовано низку заходів, а саме:

  • Офіційне відкриття литовського Бізнес Форуму та презентація інвестиційного потенціалу Дніпропетровщини для литовських бізнесменів;
  • Презентація Асоціації східноєвропейського партнерства та інвестицій та лекція Голови правління, Президента Асоціації східноєвропейського партнерства та інвестицій Юріюса Радзявічюса на тему: «Фінансово-банківська сфера і отримання фінансування для бізнесу»;
  • Офіційна зустріч Дніпропетровського міського голови Бориса Філатова з Надзвичайним та Повноважним Послом Литовської Республіки Марюсом Януконісом, Почесним консулом Литовської Республіки Віталієм Півняком (Підписання Угоди про співпрацю між містом Дніпропетровськ (Україна) та Асоціацією Східноєвропейського партнерства і інвестицій (Литовська Республіка);
  • Прес-конференція іноземної делегації на тему: «Україна-Литва».

Культурно-розважальна програма на Фестивальному причалі:

  • виступ Дніпродзержинського колективу литовського національного танцю і пісні;
  • виступ місцевих колективів;
  • вітання бійців, які пройшли реабілітацію в Литві;
  • показ відео матеріалу про навчання дітей в Литві та про Литву;
  • робота ярмарки литовських майстрів, проведення різних майстер класів литовськими умільцями для місцевих жителів та гостей заходу. Показ литовського фільму.

Урочиста передача в дар книги «Князі острозькі» науковій бібліотеці Національного гірничого університету.

Офіційне відкриття виставки сучасного литовського текстилю «Фото-Відео-Медіа Текстиль» на базі Дніпропетровського художнього музею.

Відвідання литовською делегацією електросталеплавильного комплексу «Інтерпайп Сталь» та огляд об’єктів сучасного мистецтва заводу.

Відвідування культурного заходу на базі стадіону «Дніпро-Арена».

Довідка:
Починаючи з 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Відповідний Указ № 339/2003 Президент підписав 19 квітня 2003 року («Про День Європи»).
Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (13.05.16 19:15): Только Литва?! Это и вся Европа?! А шо так скудно в этом году? Наверное, остальные плюнули на эту Украину, но чтобы она не скулила своим жалобным нытьем, делегировали к ней только одного своего члена, чтобы успокоить! Ответить | С цитатой
З А . . У П А  (13.05.16 17:28): Надеюся, сытые европейцы прибудут на празднество без балаклав и последних труселей.. Ответить | С цитатой
За всё хорошее  (13.05.16 16:05): С нынешними темпами развития пора и День Африки тоже уже отмечать. Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте