Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 10 травня 2024
22:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заклади освіти Дніпропетровщини запрошують позмагатися за першість

Заклади освіти Дніпропетровщини запрошують позмагатися за першість
Конкурси, виставки, семінари та змагання педагогічних розробок. Освітян Дніпропетровщини запрошують позмагатися за першість на міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті».

Він пройде в Києві у жовтні. Заявки на участь приймаються до кінця вересня. Про це повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Для учасників форуму пройде конкурс на найкращий електронний освітній ресурс. Позмагатись за першість зможуть школи, училища, університети та інші заклади, що розробили цікаві електронні посібники та підручники.

У програмі заходу також виставка стендів закладів освіти з усіх регіонів України, презентація закордонних навчальних закладів, семінари та конференції. Бажаючі можуть провести під час форуму майстер-клас, семінар, дискусію або презентацію.

Для цього до 16 вересня необхідно надіслати заявку, у ній вказати тему виступу, чисельність слухачів, дані про доповідачів, цільову аудиторію. Листи прийматимуть за адресою: вул. П. Лумумби, 4/6, корпус В, офіс 1107, м. Київ, 01042, Україна.

Зразок заявки можна завантажити за посиланням: http://innovosvita.com.ua/index.php/uk/contest.

Довідка за телефонами: +38 044 498-42-04, 498-42-05, +38 067 656-51-89.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті