Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
08:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Благодійний гала-концерт І Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Музичне сузір’я України»

Благодійний гала-концерт І Всеукраїнського пісенного фестивалю-конкурсу «Музичне сузір’я України»
«Музичне сузір’я України» – це фестиваль нового формату для всіх, хто шанує українську пісню.

16 квітня 2016 року в Палаці студентів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара відбудеться гала-концерт та нагородження учасників і переможців фестивалю «Музичне сузір’я України», проведеного за підтримки благодійної організації Президентський фонд Леоніда Кучми «Україна» і громадських організацій «Час молодих» та «Разом. UA». Перед початком концерту на гостей чекатиме благодійна програма для сімей переселенців та воїнів АТО.

«Музичне сузір’я України» – це фестиваль нового формату для всіх, хто шанує українську пісню. Метою заходу є об’єднання фахівців, що займаються розвитком вокального мистецтва, надання їм можливості продемонструвати свої надбання та отримати кваліфіковану допомогу у вихованні учнів, а також відкриття в Дніпропетровську нового фестивального майданчика, де солісти та колективи зможуть налагодити творчі зв’язки і поспілкуватися на спільних концертах та зустрічах.

Загалом, у фестивалі-конкурсі взяли участь солісти, дуети, тріо, ансамблі та хорові колективи з Києва, Дніпропетровська, Новомосковська, Запоріжжя, Енергодара, Житомира та Одеси. Конкурсанти змагалися в номінаціях: «Естрадний вокал», «Академічний вокал», «Авторська пісня та співана поезія, «Сучасна обробка народної пісні, автентичний спів». Оцінювання учасників у цих номінаціях проводилося в таких вікових категоріях: молодша (13-16 років включно), середня (17-20 років включно) і старша (від 21 року).

До складу журі фестивалю увійшли справжні професіонали музичної сфери: викладачі Дніпропетровської консерваторії ім. М. Глінки і Дніпропетровського музичного училища, солісти Дніпропетровського театру опери та балету, дніпропетровські аранжувальники і композитори, а також фіналісти проекту «X-Faktor». Журі очолював яскравий представник музичної спільноти України – заслужений артист України, поет та співак Павло Мрежук.

Призовий фонд фестивалю – грошова винагорода для переможця Гран-прі та спецпремії для лауреатів І та ІІ ступенів від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте