Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 апреля 2024
18:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Книга дніпропетровського автора стала бестселером на AMAZON

Книга дніпропетровського автора стала бестселером на AMAZON
Англомовний переклад роману дніпропетровського автора Дмитра Бондаренка «Сімнадцятий поверх» досягнув першого місця в списку бестселерів американського сайту AMAZON в категорії "Східноєвропейська література", а також потрапив до ТОП-100 в категорії "Медичні трилери".

Письменник Дмитро Бондаренко є автором 9 книг гостросюжетної прози, в тому числі «Пацюк», «Кохати по-дніпропетровськи», «Як стати президентом?» та інших; лауреатом і дипломантом численних літературних премій в Україні в тому числі «Гранослов», «Смослоскип», «Літературна надія Дніпра» та інших. Декілька років тому за уже згаданий роман «Сімнадцятий поверх» був удостоєний першою премією представництва ООН в Україні.

Дія більшості творів автора відбувається в сучасному Дніпропетровську. Тож завдяки перекладам творів Дмитра Бондаренка на англійську чимало пересічних американців змогли познайомитися з досить далеким, і багато в чому екзотичним для них, життям у місті на Дніпрі, і взагалі в Україні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте