Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
23:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

DniproHalfMarathon – нова подія на спортивній карті України

DniproHalfMarathon – нова подія на спортивній карті України
Наближення літа принесе в Дніпропетровськ новий спортивний бум. Цього разу підтверджувати статус найспортивнішого міста України будуть не футболісти і не баскетболісти – цю місію виконуватимуть самі мешканці міста.

22 травня відбудеться біговий півмарафон Dnipro Half Marathon, який стане однією із візитівок Дніпропетровська. Організатор заходу – компанія RunUkraine – лідер бігового руху в Україні.

“Я давно мріяв про те, щоб до наших флагманів бігового руху – Київського марафону та Київського півмарафону приєдналися і регіональні забіги. Нарешті, ця мрія здійснилася. Дніпропетровськ знаний своїми спортивними традиціями, тут полюбляють біг, є свої зірки, наприклад, відомий марафонець Сергій Лебідь, тому не дивно, що тепер у міста буде свій великий півмарафон. - зазначив генеральний директор компанії “RunUkraine” Дмитро Черніцький, - окремо хочеться згадати про відкритість та прогресивність нинішньої команди, яка розвиває місто, а особливо - Бориса Філатова, який очолив організаційний комітет DniproHalfMarathon. Сподіваюся, що вже в наступному році два берега Дніпра поєднає повноцінний марафон”.

“Вперше в Дніпропетровську відбудеться біговий півмарафон європейського рівня. Це одна із головних спортивних подій для нашого міста- крок в реалізації прийнятої стратегії розвитку спортивної галузі «Дніпро-спортивна столиця України». Біг - це здоров’я, а його, як відомо, не купиш. До того ж, півмарафон в Дніпропетровську - це ще й унікальна можливість загартувати дух, пройти тест на витривалість. Це дуже важливо для нас, оскільки тільки сильним духом підвладний смак Перемоги”, - прокоментував проведення цієї події міський голова Дніпропетровська Борис Філатов.

Перший в історії DniproHalfMarathon відбудеться в два кола по Набережній через Центральний міст - ідеально рівний рельєф маршруту чудово підходить для встановлення особистих результатів. Призовий фонд півмарафону– 23 000 грн. Переможці забігу на 21 км серед чоловіків і жінок отримають по 5 000 грн. В програмі події 4 дорослі забіги: 21,0975, 10, 5 и 2 км, також три дитячі дистанції: 1000, 500 и 100 метрів. Турбота про молоде покоління стане одним із пріоритетів DniproHalfMarathon.

Крім трьох дитячих стартів на березі Дніпра буде проведено благодійний забіг на 2 км, вся зібрана сума від внесків буде переведена на купівлю аспіратора гнійних ран для Дніпропетровського обласного центра матері та дитини. Спільно з БФ “Коло” учасники забігу будуть збирати на купівлю апарату 88 000 грн.

Для всіх охочих напередодні DniproHalfMarathon будуть проведені спеціальні безкоштовні тренінги OpenRunDay - протягом шести тижнів професійні тренери допоможуть півмарафонцям правильно підготуватися до непростого, але цікавого забігу в 21 км.

DniproHalfMarathon стане частиною бігової ліги: RunUkraineLeague, презентація якої відбудеться на початку квітня.

У календарі RunUkraine у 2016 році вісім бігових подій у чотирьох містах: Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса. Реєстрація на три з них вже триває:

Nova Poshta Kyiv Half Marathon (17.04)

Dnipro Half Marathon (22.05)

Wizz Air Kyiv Half Marathon (09.10)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (14)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте