Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
06:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Депутати Бундестагу і німецькі дипломати чекають від України реформ і готові допомагати у цьому процесі

Депутати Бундестагу і німецькі дипломати чекають від України реформ і готові допомагати у цьому процесі
В рамках Тижнів Німеччини в Україні Посол Німеччини в Україні Крістоф Вайль, Генконсул Вольфганг Мьоссінгер та делегація депутатів Бундестагу відвідали Дніпропетровську область. На зустрічі з головою обласної ради Євгеном Удодом сторони обговорили суспільно-політичну та економічну ситуацію в регіоні і хід реформ в державі.

На початку зустрічі Євген Удод подякував Німеччині за величезну підтримку, яку вона надаєте Україні у цей непростий час. І відзначив ті проекти, які обласна рада реалізує спільно з німецькими партнерами.

«Дніпропетровщина має давні та тісні взаємозв’язки з Німеччиною. Надійним партнером є Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ. Разом ми реалізували чимало проектів з енергетичної безпеки. У питаннях оптимізації системи управління малих міст та селищ міського типу, а також підвищення кваліфікації керівників територій ми співпрацюємо з фондом Ганса Зайделя», – зазначив голова обласної ради.

За словами Посла Німеччини в Україні Крістофа Вайля Дніпропетровська область дуже приваблива для європейських інвесторів. Але повільне просування реформ, зокрема, правової системи, призводить до того, що інвестиції поки що неохоче йдуть в Україну. «Ми зацікавлені у тому, щоб підтримати Україну та Дніпропетровщину у всіх добрих починаннях, які приведуть до позитивних змін в економіці, суспільстві, політиці. Також ми продовжимо допомагати переселенцям зі сходу країни і тим громадам, які їх приймають», – запевнив він.

Як зазначив депутат Бундестагу Карл-Георг Вельман, Україна та її регіони мають великий потенціал. І енергозбереження, яким зараз посилено займається Дніпропетровська обласна рада – це правильно обраний напрямок. «Якщо ви продовжите займатись енергозбереженням то отримаєте доходи звідусіль. Після зруйнування Берлінської стіни ми повністю зробили санацію і реконструкцію своїх будинків. Тепер на власному досвіді можемо довести, що робота у напрямку енергоефективності дуже корисна і ефективна. Це дозволяє створювати нові робочі місця, а також зменшити сплату за енергоносії. Зокрема, у Німеччині, завдяки санації житлових будинків вдається заощаджувати до 70% електроенергії», – розповів депутат Бундестагу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте