Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кандидат у депутати від об’єднання «Самопоміч» Головій Злата вітає вчителів зі святом

Кандидат у депутати від об’єднання «Самопоміч» Головій Злата вітає вчителів зі святом
Головій Злата
Фахівець у сфері міжнародної економіки, фінанси та PR менеджменту. Волонтер Національної гвардії України. Кандидат у депутати обласної ради від об'єднання «Самопоміч»

2 жовтня кандидат у депутати від об’єднання «Самопоміч» Головій Злата Русланівна завітала на відкритий урок до НВК Ліцею № 100 для того, щоб привітати вчителів з їх професійним святом.

Головій Злата кандидат у депутати до Дніпропетровської обласної ради від об’єднання «Самопоміч»:

«День вчителя – це свято мудрості та досвіду. Кожен з нас пам’ятає свого першого вчителя. Саме ця людина, як і наші батьки, вчила нас не тільки наукам, а й самому життю. Вчителя допомагають закласти зернятка ввічливості поваги, які згодом стають великим скарбом. Тому ми від усього серця вдячні їм за наше майбутнє – наших дітей».


Вчитель НВК Ліцею № 100 Медведєва Вікторія Валеріївна:

«Бути вчителем – це дуже складна, але приємна праця. Кожного дня, коли я заходжу в клас, одразу забуваю про все, що зі мною відбувалось, коли бачу їх щирі посмішки і яскраві очі. Вони для мене як рідні діти, яких я вчу власному досвіду.

Головій Злата кандидат у депутати від об’єднання «Самопоміч»:

«Сьогодні ми можемо лише згадати – скільки очей дивилось на вас і скільки батьків дякували вам за своїх дітей. Дніпропетровськ – це місто яскравих мрій, тому в сою чергу я хочу, щоб не лише школярі, а і студенти пишалися тим, що закінчують українські вищи навчальні заклади. Для цього ми піднімемо рівень всіх вищих навчальних закладів за рахунок підвищення кваліфікації викладачів та методів викладання. Всі студенти мають право отримати вищу освіту на європейському рівні з можливістю працевлаштуванням закордоном.


Будьте впевнені, ми зможемо все, якщо будемо разом і будемо йти в одному напрямку. Я зроблю все для того, щоб мій син отримав вищу освіту на європейському рівні у своєму рідному місті. З Днем Вчителя Вас наші рідні вчителі!»

Об’єднання «Самопоміч» ви можете знайти на Facebook.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте