Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
08:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську у воїна АТО Сергія Товстика з’явилося власне житло

У Дніпропетровську у воїна АТО Сергія Товстика з’явилося власне житло
У ветерана АТО Сергія Товстика із м. Подгороднє Дніпропетровської області з’явилося власне житло. Депутат обласної ради від партії «Солідарність» — Блок Петра Порошенка», директор будівельної компанії Віктор Шинкевич, подарував бійцю квартиру.

«Коли мені повідомили цю новину, я був у важкому стані. Я тоді не повірив і не сприйняв цю новину. Квартира чудова, тихий район, поряд школа, що важливо, бо в мене донька школярка», — говорить Сергій Товстик.

Сергій до війни працював програмістом, пішов добровольцем захищати Україну і служив в 93 механізованій бригаді командиром машини зв’язку. 35-річний воїн, прикриваючи своїх товаришів на блок-пості під Горлівкою, отримав тяжкі поранення і залишився без обох рук.

Віктор Шинкевич дізнався про долю Сергія з прохання у ЗМІ допомогти пораненому бійцю.

«Коли Сергій Товстик дізнався про власне житло, почав відволікатися від тяжких думок, думав де які будуть шпалери, почав повертатися до нормального життя і що він дійсно потрібен своїй родині і суспільству... Ми залучили ще й підрядні організації і разом зробили ремонт в новій оселі Сергія», — сказав Віктор Шинкевич.

Подібну допомогу депутат та його підприємство надають не вперше. У травні організація звела одинадцять фортифікаційних споруд на прикордонній зоні на замовлення Міністерства оборони. Також відремонтували три палати у військовому шпиталі, придбали десять комплектів амуніції для військових.

Тема: АТО - ООС
Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте