Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
03:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровські рятувальники взяли участь в урочистостях з нагоди 70-річниці завершення Другої світової війни

|«« «« »» »»|

Сьогодні на Дніпропетровщині вшановують пам'ять тих, хто загинув, визволяючи нашу землю від фашистських загарбників та тих, хто сьогодні відстоює незалежність та суверенітет нашої держави на Сході країни.

У місті Дніпропетровську біля монумента «Вічна Слава» з нагоди відзначення 70- річниці Перемоги над нацизмом у Європі та завершення Другої світової війни відбулась урочиста церемонія покладання квітів.

Квіти пам’яті та пошани покладали рятувальники Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, голови районних у місті рад, співробітники силових структур, ветерани, представники установ та організацій, профспілок та релігійних громад, а також мешканці міста.

На знак великої вдячності та пошани загиблим воїнам учасники церемонії покладання квітів хвилиною мовчання вшанували пам'ять визволителів.

Начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Кульбач зазначив, що в цей пам’ятний день в підрозділах Головного управління відбудуться зустрічі з особового складу з ветеранами війні, відвідання їх за місцем проживання та в госпіталях й лікарнях.

«Служба порятунку Дніпропетровщини пам’ятає та піклується про кожного з визволителів регіону, які були працівниками наших підрозділів. Ми також щиро вдячні вогнеборцям, які наразі несуть службу в зоні проведення АТО. Український народ вніс значний внесок у перемогу над нацизмом, і кожен з рятувальників прагне бути гідним пам’яті воїнів-визволителів», - зазначив він.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте