Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:49

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Правый Сектор Днепродзержинска заявляет о массовом неправомочном использовании его имени

Правый Сектор Днепродзержинска заявляет о массовом неправомочном использовании его имени
В связи с тем, что имя Правого Сектора все чаще используется в личных корыстных либо криминальных целях, местная организация "ПС" сделала заявление, которое опубликовал в социальной сети лидер днепродзержинского "Правого сектора" Аскольд Можейко (на фото).

Останнім часом по місту шириться інформація про вкрай негативні явища, з якими пов'язують ім'я нашої організації. Йдеться про те, що під іменем Правого Сектору на наших теренах невідомі особи чинять відверто кримінальні дії - наприклад, вимагають данину з рибалок, які рибалять на Дніпрі, причому не з бракон'єрів, а з пересічних громадян, які вийшли відпочити на воді. Злочинці поводяться по-хамськи, нагадуючи своєю поведінкою бандитів-тітушок. Організація Правого Сектору у місті Кам'янському (Дніпродзержинську) відповідально заявляє: ці злодії не мають жодного стосунку ані до військового, ані до політичного крила Правого Сектору. Наші бійці виходили в рейди по боротьбі з бракон'єрами, після закінчення нересту, всього два рази. І в обох випадках разом з нами були присутні представники держ. риб. інспекції, тобто й мови не могло бути про якісь проти правні бандитські дії з боку наших хлопців. Від імені партії прошу всіх громадян, які постраждали від дій фальшивих "правосєків", або тих людей, які можуть надати достовірну інформацію стосовно "перевертнів", звертатися до нас по нижче вказаних телефонах.

Також випадки рекету під вивіскою Правого Сектору зустрічаються і в інших сферах - під'їжджали перевертні до прийомщиків металобрухту, до таксистів, до аграріїв. Навіть гуляють чутки про те що Правий Сектор "кришує" наркоторгівлю. За інформацію про останніх ми будемо дуже вдячні, тому що з наркоторговцями у організації склалися особливо напружені стосунки.

Просимо всіх мешканців міста: не будьте сліпими і глухими, не "ведіться" так легко на заяви типу: "Ми Правий Сектор, дайте нам грошей побільше і негайно". Кожен член організації має типове посвідчення особи, в якому вказані всі його дані. Вимагайте це посвідчення від будь-кого, хто представляється "Правим Сектором". Якщо у громадянина немає при собі посвідчення, вимагайте назвати свого командира і зв'язуйтеся з ним по телефону. Запевняю, з кожним випадком бандитських дій ми розберемося швидко і якісно. Правий Сектор - національно-визвольний рух, який тримається виключно за рахунок підтримки і довіри простих українців. Не в наших інтересах втрачати народну підтримку, бо ми й самі плоть від плоті українського народу, і перемогти внутрішнього і зовнішнього ворога зможемо тільки разом. Слава Україні!

Телефони, за якими слід звертатися: Можейко Аскольд: 096 02 46 011; Крамаренко Валерій: 067 317 96 25

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дид Панас  (28.08.15 23:24): Так покажите какие Вы плоть от плоти! Прекратите беспредел и беззаконие! Переловите всех оборотней, чтоб о ПС говорили только хорошее! А пока, действительно, о ПС распространяется в основном негатив, как о махновцах. Как говорится, не словом, а делом! А заявления для общественности делать, много усилий не составляет! Ответить | С цитатой
Рос  (28.08.15 15:25): Да уж, человек с таким лицом на фото не может лгать! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте