Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
03:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині створюватимуть нові робочі місця для переселенців

На Дніпропетровщині створюватимуть нові робочі місця для переселенців
Переселенцям, що оселилися на Дніпропетровщині, допомагатимуть у працевлаштуванні та розвитку власного бізнесу. А тих, хто мріє змінити професію, перенавчатимуть з урахуванням актуальних спеціальностей.

Це робитиметься у рамках проекту ООН, що фінансується Урядом Японії.

Для того, щоб заохотити роботодавців працевлаштовувати переселенців, ООН бере на себе співфінансування заробітної плати.

«Створення можливостей для заробітку зможе вирішити безліч питань. Саме тому працевлаштування людей – наш пріоритет», – сказав керівник проекту Руслан Федоров під час зустрічі з радником голови Дніпропетровської ОДА Віталієм Литвином.

ООН допомагатиме й переселенцям, які вирішать займатися власним бізнесом. Зокрема, виділить грошові гранти та надаватиме необхідні консультації щодо відкриття своєї справи.

«Наше завдання – надати швидку допомогу, тому ми розглядатимемо будь-які бізнес плани. Головна умова – вони мають бути конкурентоздатні», – зазначив Руслан Федоров.

На реалізацію одного бізнес-плану планується виділяти до 10 тисяч доларів США, а загалом бюджет програми складає 800 тисяч доларів.

Також переселенцям надаватиметься допомога в опануванні нових професій. Існує великий попит на спеціалістів IT, тому пріоритет надаватиметься цій галузі, повідомив Руслан Федоров.

Віталій Литвин подякував керівнику проекту за співпрацю. Він зазначив, що наразі в області проживає понад 90 тисяч переселенців. Допомога у їх працевлаштуванні вкрай важлива як для самореалізації людей, так і економіки області взагалі.

Дізнатися більше про участь у проекті можна на офіційному сайті Програми розвитку ООН в Україні: http://www.ua.undp.org.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:





Poma  (30.07.15 11:15): Мне нравится что это "будут" длится уже больше года. Відповісти | З цитатою
Серый  (28.07.15 20:42): Так и переселяйте их в Японию!!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Электорат  (28.07.15 19:52): Отличная новость, чтобы попиарить очередного советника кого-то там перед выборами! Ведь Днепропетровская администрация как раз и создана, чтобы помогать кому угодно, только не днепропетровцам!
Если уж так хочется помочь людям, судя по лицам советников - они смогут! Берете японский инструмент, едете с переселенцем в места его обитания и помогаете ему там отстроить дом и создать экономику региона!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Амурский  (28.07.15 19:24): Согласен с Павлом. Як кажуть трактор в полі дир-дир-дир, ми за мир.
А ещё говорят "тяжело в деревне без нагана".
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Павел  (28.07.15 18:33): А своих безработных куда денете?Или им тоже в переселенцы податса?А в села переселенцы поехать нехотят?Ведь там работать надо целый день. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті