Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровській обласній бібліотеці для молоді ім. Свєтлова яскраво відзначали День молоді

|«« «« »» »»|

Святкуванню Дня молоді не завадила навіть похмура погода. Біля Дніпропетровської обласної бібліотеки для молоді ім. Свєтлова зібралися багато люду.

Гостями свята були члени Національної спілки письменників України Наталія Дев’ятко і Юлія Купіч, автор детективів про Дніпропетровськ Дмитро Бондаренко і дніпродзержинська новелістка Євгенія Яворська, молоді поетки Наталія Пірогова і Анастасія Сорокіна, казкарка Людмила Шамрай та багато інших.

Проза і поезія, які лунали з імпровізованої сцени, були на будь-який смак. Але і для шанувальників музичного мистецтва бібліотека теж приготувала багато сюрпризів. Перед аудиторією, яка не злякалася близького дощу, виступали Анастасія Тиxонова і Олександр Кондратенко (музичний гурт «Highway beach»), Костянтин Фарятьєв (гурт «Ескадра»), а також гурти «АртКрон» і «Чайка Лівінгстон», підготувала музичне привітання бард Надія Котенко та ін.

Однією з родзинок заходу була міні-презентація та автограф-сесія дніпропетровської письменниці Наталії Дев’ятко. Наталя презентувала перевидання першої частини пригодницько-фентезійної трилогії «Скарби Примарних островів». Книга дуже сильно відрізняється від першого видання за обсягом, змістом і навіть за зовнішнім виглядом. Роман проілюструвала талановита львівська художниця Алла Марковська.

Коли за дві години таки пішов дощ, творче спілкування плавно перемістилося до стін бібліотеки, де у дружньому колі знову звучали вірші, проза і пісні дніпропетровських авторів.

Проводилося також багато майстер-класів, творчих зустрічей. Читачі могли ознайомитися з цікавими книжковими новинками і тематичними виставками, присвяченими пригодницькій і морській тематиці, а також Конституції України.

Можна сказати, що зустріч була символічною, як і цьогорічний збіг двох свят: саме молодь має будувати нову державу. І молодь це творча. А у важкій справі молодому поколінню завжди допоможе книга!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте