Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пт, 19 квітня 2024
14:00

Виграй квитки на концерт Піккардійської Терції

Вигравай квитки на концерт Піккардійської Терції!

25 років на сцені! Вокальна формація «Піккардійська Терція» святкує ювілей! 27 листопада 2017 р. – великий сольний концерт акапельного гурту на сцені Дніпропетровського театру опери та балету.

«Піккардійська Терція» - унікальний колектив для української музичної культури. За чверть століття стрімкої пісенної кар’єри цей чоловічий гурт по праву завоював звання «музичної легенди України», а його учасники стали визнаними «метрами акапельного співу».

На концерті розповідатимемо нашу історію. Але це буде не історія «Терції», а історія української музики, на якій ми виростали і яка вплинула на нас як на музикантів. Тож це буде не просто святкування 25-річчя «Піккардійської Терції», а вечір, присвячений нашій улюбленій музиці.

Щоб виграти вам необхідно відповісти на тематичні запитання. Час на відповіді обмежено! Комп'ютер випадково обере двох переможців з числа правильно відповівших.

Конкурс буде проходити з 20 листопада по 26 листопада 2017 року.

Нагадуємо, що концерт відбудеться 27 листопада 2017 о 19.00 у Театрі Опери та балету

Квитки – у касах міста (056-744-82-19)

За правилами конкурсу забороняється::

- Двічі реєструватися під одним ім`ям або з одного комп`ютера
- Вводити свідомо невірну інформацію в поля Ім`я та прізвище, Рік народження, E-mail для зв`язку при реєстрації.
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті