Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Пт, 29 березня 2024
15:26

ГАЗЕТА ОГОЛОШЕНЬ

ПРОДАМ, Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він має світло-жовтий колір та гладку текстуру з невеликою кількістю нерівностей. Смак сиру вершковий, з легкою копченою гіркуватістю та пряною ноткою. Сирний Продукт "Український" має високий вміст білка та кальцію, що робить його популярним серед здорового харчування. Він може використовуватися як основний інгредієнт у різних стравах, а також є відмінним доповненням до хліба, вина або фруктів. Сирний продукт Український чудово підходить для використання у перших та других стравах, пасті та закусках.
Вага однієї голови приблизно 8-9 кг. Продукт упакований у гофроящики по дві голови. Також продукт у брусі. Вага одного бруса приблизно 4 кг. Продукт упакований у гофрорящики по 5 брусів. Термін придатності та зберігання продукції: 120 діб. при t від -4 до 0, 90 діб. при t від 0 до 6. Наявність продукції складі. Організована доставка у регіони

e-mail: ,

Тел: +380506028262,

Адрес: вул.Лугова,4,м.Полтава,Полтавська обл.,Україна,36000,

ТОВ АГРОМОЛТРАНС.

Увеличить Увеличить Увеличить

Дата: 10.02.2024  ID: 5129556 || Переглядів:

Додатково:

Реклама на сайті:

•  Адресний довідникк
•  Ділове місто
•  Довідники підприємств
•  Міські служби
•  Міські форуми

Ви можете придбати додаткову рекламу в Газеті оголошень і в інших розділах міського сайта gorod.dp.ua.
Подробиці на цієї сторінці
Вхід:
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті