Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Чт, 28 березня 2024
17:44

ГАЗЕТА ОГОЛОШЕНЬ

ПРОДАМ, Термодерево - це 100% натуральний масив. Кожна дошка неповторна і унікальна, як і всі, що створює природа. Термообробці піддають різні породи: м'які (ялина, сосна, липа, кедр) і тверді (ясен, дуб, бук), тому саме поняття «термодеревина» неповне, потрібно уточнювати яка саме порода вам пропонується.
Завдяки термообробці стабільність геометричних розмірів, при будь-яких перепадах вологості і температури навколишнього середовища, поліпшується в 10-15 разів по відношенню до необробленої деревини. Це означає, що виріб з термообробленого дерева з часом не деформується (не розбухає, не всихає, не викривлюється) при будь-яких зовнішніх впливах - опади, підвищення / пониження температури.
Широка сфери застосування термодеревини обумовлена трьома основними властивостями матеріалу: довговічністю, низькою гігроскопічністю і розмірною стабільністю. Важливо відзначити, що в деяких областях унікальним стає поєднання декількох або всіх перерахованих властивостей.
- Термооброблена деревина, завдяки стійкості до атмосферних впливів, підходить для вуличних конструкцій, ландшафтного дизайну, будівництва мостів, причалів, облицювання водних каналів.
- Одна з найбільш популярних сфер застосування термодеревини - облицювання фасадів будинків, в тому числі в складі готових панелей в дерев'яному житловому будівництві.
- Внаслідок естетичності зовнішнього вигляду, даний матеріал часто використовується дизайнерами для внутрішньої обробки. З термодеревини виготовляють дерев'яні плитки для санвузлів і кухонь, які можуть стати хорошою альтернативою холодній кахельній плитці. Матеріал використовується також для виготовлення цілісних ванних і раковин, для комплексної внутрішньої обробки саун.
- Стабільність геометричних розмірів і стійкість до зовнішнього середовища сприяє використанню термодеревини у виробництві меблів, віконних рам, дверей, паркетних підлог, декінга.
Розміри бруса: 170х170х4000 мм. Ціна 3700 грн./шт.

e-mail: ,

Тел: 0936594849,

Адрес: https://termoobrobka-trade.com/.

Увеличить

Дата: 04.01.2024  ID: 5129347 || Переглядів:

Додатково:

Реклама на сайті:

•  Адресний довідникк
•  Ділове місто
•  Довідники підприємств
•  Міські служби
•  Міські форуми

Ви можете придбати додаткову рекламу в Газеті оголошень і в інших розділах міського сайта gorod.dp.ua.
Подробиці на цієї сторінці
Вхід:
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті