Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Сб, 20 квітня 2024
09:05

ГАЗЕТА ОГОЛОШЕНЬ

ПРОДАМ, Для кого Вапорайзер XMAX V3 Pro?
XMax розробив V3 Pro для людей, яким потрібен недорогий, легкий вейп, дуже портативний і непомітний. Завдяки тонкому дизайну він вирізняється портативністю, що ідеально підходить, якщо ви багато часу проводите на вулиці або просто шукаєте щось, що легко поміщається в руці або кишені. XMax V3 Pro також універсальний, оскільки він може випаровувати трави, а також їх концентрати. Повне конвекційне нагрівання в поєднанні зі швидким часом нагрівання і простим у використанні інтерфейсом роблять цей вапорайзер чудовим вибором для більшості користувачів.
Портативний випарник XMAX V3 Pro є новітньою в лінійці XMAX Pro. Вапорайзер XMAX V3 Pro використовує весь успіх моделі V2 і радикально оновив дизайн і функції, щоб надати вам набагато сучаснішого функціоналу та стильного дизайну, зберігаючи водночас його бюджет. V3 тепер обладнаний світлодіодним екраном для точного вибору робочої температури та дає користувачеві більше контролю над бажаною густотою пари, а тех

e-mail: ,

Тел: +420777849395,

Адрес: Киев,

Good Mood.

Увеличить

Дата: 29.03.2024  ID: 5127958 || Переглядів: 4068

Додатково:

Реклама на сайті:

•  Адресний довідникк
•  Ділове місто
•  Довідники підприємств
•  Міські служби
•  Міські форуми

Ви можете придбати додаткову рекламу в Газеті оголошень і в інших розділах міського сайта gorod.dp.ua.
Подробиці на цієї сторінці
Вхід:
Логін:
Пароль:
Забули пароль?
Реєстрація
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті