Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
13:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


16 березня 2018, 12:07

У Дніпрі освятили поклонний хрест на місці майбутнього Храму УПЦ КП


На території Оперативного командування «Схід» — це оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України у східній частині держави, в рамках з’їзду капеланів провели символічний захід.

Саме тут освятили поклонний хрест на місті будівництва нового гарнізонного храму, який буде служити громаді, як для військових, так і для громадян Дніпра.
На події був присутній майже увесь склад об‘єднання, який мав можливість приєднатися до духовного та історичного дійства.

В освяченні взяли участь керівництво ОК Схід, особистий склад та вищі чини духовенства України та Дніпропетровської області.

Голова СУВД митрополит Іоан (Яременко), перебуваючи у
м. Дніпро на Першому Всеукраїнському з’їзді військових священиків (капеланів) УПЦ Київського Патріархату, особисто відвідав Оперативне командування «Схід», де освятив новий хрест. Голові СУВД співслужив єпископ Дніпровський і Криворізький Симеон (Зінкевич), єпископ Луганський і Старобільський Афанасій, Перший заступник Голови СУВД прот. Тарас Мельник та військові капелани Київського патріархату. Долучилися до священнодійства військовослужбовці та представники громади Дніпра.

Оперативне командування «Схід» — оперативне об'єднання Сухопутних військ Збройних Сил України у східній частині України. Управління ОК «Схід» (в/ч А1314), що знаходиться у місті Дніпро, походить від керівних органів 6-ї танкової армії.

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність», який завжди і постійно підтримує Українську Православну Церкву Київського Патріархату, відзначає цю важливу подію, як важливий крок до духовності саме для наших військовослужбовців та захисників нашої країни.
А новий храм УПЦ КП у місті Дніпро з’явиться вже зовсім скоро.

Автор: МБФС











Переглядів: 943
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (16.03.18 12:10): Читайте нас на Фейсбуке
https://www.facebook.com/mbfsolidarnost/
Відповісти | З цитатою
fundsolidaritycomua  (16.03.18 12:09): Подробно
https://mbfs.com.ua/news/1511-u-dn-pr-osvjatili-poklonnii-hr est-na-m-sc-maibutnogo-hramu-upc-kp.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті