Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
18:27

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


27 лютого 2018, 16:15

Ляшко: Уряд не має права підвищувати тарифи

Олег Ляшко з трибуни закликав урядовців захистити людей з низькими доходами.
«Минулого тижня ми разом з колегами по парламенту зустрічались із тисячами людей на Дніпропетровщині, Харківщині, у Запоріжжі та Маріуполі, на Тернопільщині, Рівненщині і Волині. Ключове, що хвилює людей – це зростання цін на товари широко вжитку. В наслідок недолугого рішення уряду минулого літа про скасування державного регулювання цін на продукти першої необхідності інфляція зросла до 14%. Через неправильну політику влади страждають малозабезпечені, ветерани, люди з обмеженими можливостями та пенсіонери. Ми вимагаємо від влади негайно відновити державне регулювання цін і захистити людей з низькими доходами. Уряд має прийти до парламенту і прозвітувати, що вони роблять для зупинення інфляції», - наголосив лідер Радикальної партії.

Народний депутат наголосив, що підвищення тарифів за нинішніх умов неприпустиме.
«Сьогодні і так у бюджеті більше 70 мільярдів гривень передбачено на субсидії по комуналці, 30% обсяги неплатежів по комуналці, тому що у людей немає грошей. Підвищення цін на газ призведе до того, що вартість комуналки перевищить доходи людей. Ми вимагаємо від влади відмовитись від ідеї підвищення ціни на газ і більше видобувати власного газу. «Укргазвидобування» має рентабельність 250%. Наркобарони стільки не заробляють на наркоті, як на продажі газу для громадян українська влада. Тому ці доходи треба вкладати у збільшення видобутку власного газу і енергомодернізацію. Це дасть можливість знизити тарифи і витрати населення на житлово-комунальні послуги», - підсумував Ляшко.




Переглядів: 554
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті