Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
18:38

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


25 лютого 2018, 14:28

Ляшко у Дніпрі заступився за школяра з Донбасу

Олег Ляшко приїхав підтримати багатодітну родину Іванових, яка переїхала з Донеччини до Дніпра через війну. Політик з інтернету дізнався, що над одним із дітей сім’ї – 11-річним Сергійком почали знущатися в школі через те, що він з Донбасу. Лідера РПЛ вразила ця історія. Він зустрівся із родиною та власним прикладом підтримав хлопця.
«У мене теж дитинство було непросте. Я з 1 по 11 клас ріс у школах-інтернатах. Мене ніхто не ображав, бо я міг за себе постояти. Хочу, щоб ти виріс такий, як я – щоб ти так само вірив у себе і боровся за свою позицію. Ти повинен бути сильним, з внутрішнім стержнем, нічого не боятися. Тоді й інші не дозволятимуть собі тебе ображати. Я спеціально приїхав, щоб тобі це сказати і щоб вся країна побачила, вашу родину», - звернувся до Сергія Олег Ляшко.
Народний депутат закликав всіх українців підтримувати переселенців.
«Хочу, щоб до переселенців ставилися по-людські. Вони не поїхали з Донбасу, бо їм так захотілося. Вони переїхали, бо тікали від російської агресії. Переселенці втратили свої домівки, роботу, все нажите. Вони такі ж, як і ми – громадяни України. І таких по Україні зараз 2 мільйони. Це – наші люди, наші українці!», - наголосив лідер РПЛ.
Олег Ляшко вимагає збільшити фінансування програм будівництва житла та працевлаштування для переселенців. А головне – повернути Донбас в Україну.
«Зроблю все, щоб ми відновили мир в Україні і ця сім’я та сім’ї 2 мільйонів переселенців повернулись на рідний Донбас. Він так само рідний для них, як і для мене. Вся моя рідня – на Луганщині. Я так само хочу повернутися туди, бо Донбас – це Україна!», - підкреслив Ляшко.
Лідер РПЛ приїхав не з порожніми руками – привіз подарунки кожному члену сім’ї Іванових, за що вони щиро подякували відомому політику.




Переглядів: 279
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті