Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
22:53

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


14 лютого 2018, 12:52

У Дніпро повертається Всеукраїнський фестиваль вуличного мистецтва

Четвертий Всеукраїнський фестиваль вуличного мистецтва відвідає Дніпро. У цю п'ятницю, 16 лютого відбудеться відкриття дніпровського етапу, на якому виступить член журі, переможець минулого фестивалю, ілюзіоніст з Дніпра Олександр Мефисто. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на прес-службу “Bagels & Letters".
Учасники будуть виступати кожні п'ятницю, суботу та неділю до 11 березня, коли будуть оголошені переможці в двох номінаціях, вручені призи та відбудеться урочисте закриття. На відкритті фестивалю та в наступні вихідні будуть представлені живі скульптори Микола Федосова (Дніпро), Дмитро і Юрій Міхєєва з харківської Студії «Залізна маска», а також лялькар Сергій Соловйов (Житомир). Почесним гостем фестивалю стане художній керівник театру «Quasar», призер і член журі минулих фестивалів Олександр Глумов. Крім того, переможець минулого року, цього разу увійшов до складу журі, ілюзіоніст Олександр Мефисто підготував для глядачів сюрприз — на відкритті Фестивалю він покаже глядачам і колегам невелику програму. У цьому році він ввів у свій арсенал менталізм або мистецтво вгадування.
«Секрет простий — наполегливість. Коли я перший раз брав участь у фестивалі, думав «Ось зараз все побачать, який я класний, і я виграю». Але виявилося, що навколо теж є класні артисти, а у мене були недоліки в роботі, яких я не бачив. І здорово, що мені на них вказали — я виправив їх, і кожен раз, вислуховуючи поради від суддів, намагався дотримуватися їх, наполегливо вдосконалюватися. Тільки так і можна перемогти, і розвиватися далі, як артист», — розповів про свою перемогу Олександр Мефисто.
Оцінювати виступи конкурсантів і давати їм цінні поради будуть Михайло Овсянников, Олександр Мефисто, актриса Дніпровського театру драми та комедії Людмила Вороніна і керівник театру «Віримо» Олександр Петренко.
Всі виступи фестивалю будуть проходити кожної п'ятниці, суботи та неділі до 11 березня, з 17:00 до 20:00



Переглядів: 357
Усі записи автора | << | >>

Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті