Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 25 квітня 2024
09:54

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


7 лютого 2018, 14:08

Гарний настрій допомагає боротися з хворобою

4 лютого кожного року суспільство відзначає Всесвітній день боротьби проти раку. Це пам'ятна дата, що відзначається щорічно і проголошена «Міжнародним союзом по боротьбі з онкологічними захворюваннями» (UICC).

Мета цього Міжнародного дня — підвищення обізнаності про рак, як про одне із найстрашніших захворювань сучасної цивілізації, залучення уваги до запобігання, виявлення та лікування цього захворювання.

Найстрашніше, що від цієї хвороби страждають і діти. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» завжди опікується такими малюками.



І в цей день фонд надав допомогу і провів акцію в дитячому гематологічному відділенні Дніпропетровської обласної лікарні.

Обласне дитяче гематологічне відділення функціонує на базі КУ «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня», вул. Космічна. 13. в місті Дніпро з 1 березня 2011 р. і кожен рік отримує неодноразову допомогу та підтримку. Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» вже багато років співпрацює з гематологічним відділенням Обласної дитячої клінічної лікарні і регулярно надає індивідуальну допомогу онкохворим дітям, які перебувають тут на лікуванні і загальну допомогу.

Відділення розраховане на перебування одночасно 25 дітей.

Для лікування такого роду захворювань необхідна велика кількість складних процедур і дорогих ліків. Багато сімей, що потрапляють в таку нелегку ситуацію, потребують допомоги та підтримки.

Цього разу фонд надав загальну допомогу відділенню у вигляді необхідних речей для створення своєрідного дитячого куточка, де діти та їх батьки зможуть поспілкуватись, почитати книжки, весело провести час. помалювати, погратись іграшками та просто підняти собі настрій.

Для дітей, які вражені онкологічними хворобами, вкрай важливо відчувати себе так само комфортно, як і вдома.

Тому в цей день керівництво фонду подарувало гематологічному відділенню Дніпропетровської обласної лікарні — меблі для книжок, дитячі ігрові стіл і стільці, спеціальну дошку для малювання, книжки для читання і малюнки розмальовки, олівці для малювання, іграшки та багато іншого.

Як тільки усе було готово маленькі громадяни з радістю заповнили соціальний куточок фонду, і тепер їм є де проводити час з більш гарним настроєм.

І хай цей настрій допоможе їм здолати їх хворобу.
Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» ще раз нагадує. що допомога онкохворим дітям дитячого гематологічного відділення Дніпропетровської обласної лікарні дуже потрібна.

Зверніть свою увагу шановні дніпряни і разом ми зможемо дати і дітям і батькам надію.
Автор: МБФС










Переглядів: 1000
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (07.02.18 14:10): Подробно:
https://mbfs.com.ua/news/1465-garnii-nastr-i-dopomaga-boroti sja-z-hvoroboyu-akc-ja-fondu-dlja-d-tei-z-onkolog-chnimi-zah voryu.html
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті