Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 29 березня 2024
06:50

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


6 січня 2018, 19:05

На різдвяну зустріч завітали діти зі Слов'янська

4 січня 2018р. діти зі Слов'янська Донецької області завітали на різдвяну зустріч до духовно-просвітницького центру Дніпровської. єпархії УПЦ КП у Дніпрі.
На запрошення владики Симеона та Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровского «Солідарність» до Дніпровського духовного центру «Українське подвір’я» завітали дітки зі Слов'янська та учні шкіл №119 та 67 з Дніпра.
Організатори зустрічі підкреслили, що різдвяні свята завжди об'єднували, спонукали до добрих справ та теплих прийомів.Гостинні вихованці разом з викладачами центру щіро зустріли гостей та весело провели час разом. Всі поспілкувались, помріяли, попили чаю зі смаколиками, написали листи воїнам, які захищають Україну та розмалювали Різдвяну Зірку.
«Але головне, раз і назавжди з'ясували, що дружба не знає кордонів, не розподіляє людей за мовною ознакою чи релігією. Адже ми всі діти землі української і сповідуємо одну віру, віру в Бога та Україну», - заявили учасники дійства.
На добру згадку про зустріч, діти отримали у подарунок Біблію та особливі чашки, а також відвідали храм «Несподівана радість», поставили свічки, погуляли подвір'ям єпархіального комплексу.














Переглядів: 836
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (06.01.18 19:08): Дітей Українського Донбасу поздоровили з Новорічними святами
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5083
Відповісти | З цитатою
fundsolidaritycomua  (06.01.18 19:07): Новорічне свято і вистава в Театрі ім. Тараса Шевченка
http://gorod.dp.ua/dozor/news.php?id=5084
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті