Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Чт, 28 березня 2024
12:15

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

medisum


15 грудня 2017, 17:09

Українська універсальна біржа 12 грудня 2017 року успішно провела Спеціалізований аукціон з продажу необробленої деревини.

Українська універсальна біржа у віторок 12 грудня 2017 року в рамках реалізації необробленої деревини, згідно Наказу №42 Держкомлісгоспу від 19.02.2007 року, між лісокористувачами та споживачами необробленої деревини в електронноторговій системі APS успішно провела спеціалізований аукціон з продажу необробленої деревини заготівлі І кварталу 2018 року.
На участь в аукціоні подали заявки 26 компанії.
«Хочу зазначити, що питання проведення Спеціалізованих аукціонів в електронному вигляді - значний крок у перед. І саме головне – ми не зупиняється на досягнутому, впроваджуємо нові механізми. В партнерстві з ДП ЛІАЦ нами застосовано дієвий інструмент торгів, який дає змогу більш ефективно реалізовувати ресурс продавцями та отримувати максимальний дохід.
Аукціони проходять в анонімному режимі, що не допускає можливість зговору та маніпуляцій. Українська універсальна біржа є відкритим торговим майданчиком, на якому формуються ринкові справедливі ціни” зазначив директор Гладкий Сергій.
Ми дякуємо всім за участь в аукціоні та запрошуємо приймати участь в подальшому.
Інформацію стосовно результатів торгів можна отримати на сайті біржі uub.com.ua.







Переглядів: 438
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті