Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 19 квітня 2024
00:28

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


9 грудня 2017, 11:46

Наказом Міністра оборони України волонтери Дніпра отримали нагороди

8 грудня 2017р. у приміщенні військового комісаріату Дніпропетровської області представники та керівництво, особистий склад вітали волонтерів Дніпра. Нагороди вони отримали за наказом Міністра оборони України.
«За значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, сумлінне служіння українському народ,зразкове виконання військового (службового) обов’язку, високий професіоналізм та з нагоди Дня Збройних Сил України Дніпровські волонтери отримали відзнаки Міністерства оборони України – медалі «За сприяння Збройним Силам України».
Серед нагороджених заслужена артистка України , директор та художній керівник Дніпропетровського академічного музично - драматичного театру ім..Т. Шевченка – Оксана Іванівна Петровська, яка окрім волонтерства, постійно організовує театральні та музичні програми і концерти для наших воїнів у зоні АТО.
Почесну нагороду заслужено отримала і віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» Яна Юріївна Іванілова, яка активно займається і пропагує волонтерство та благодійність.
Також отримали нагороди Олександр Олександрович Гудар’ян - декан стоматологічного факультету Дніпропетровської Медичної Академії і Наталія Георгіївна Ідашкіна – завідувач кафедри хірургічної стоматології. імплантології та парадонтології Дніпропетровської Медичної Академії. А також волонтер Чуяшов Дмитро Сергійович
Щиро Вітаємо з нагородами !










Переглядів: 1142
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (09.12.17 11:49): Подробно: https://www.mbfs.com.ua/ Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті