Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 20 квітня 2024
18:48

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


16 листопада 2017, 15:46

Ляшко пропонує списати половину суми боргу по валютним кредитам

Радикальна партія знає, як вирішити проблему валютних позичальників. Політики пропонують списувати їм половину боргу за рахунок державних коштів, решту – реструктуризувати на 10-15 років. Про це заявив лідер РПЛ Олег Ляшко. Він обурюються тим, що десятки тисяч українських родин стали заручниками некомпетентної політики влади.

«Через злочинну діяльність Нацбанку українцям колись дозволили брати кредити в валюті. Люди взяли собі житло і вже тричі переплатили за нього, бо стався обвал національної валюти. І сьогодні ці люди фактично є заручниками непрофесійної антиукраїнської роботи НБУ та продовжують нести це боргове ярмо», - наголосив Ляшко.

Лідер РПЛ вимагає негайно розглянути законопроект у парламенті і вирішити проблему валютних позичальників.

«Ми пропонуємо, щоб позичальникам, які брали валютні кредити для придбання житла, списали половину боргу. Іншу частину заборгованості ми пропонуємо реструктуризувати на 10-15 років. Проте в будь-якому випадку ми вимагаємо встановити заборону на виселення із кредитного житла валютних позичальників», - підкреслив народний депутат.

Крім того, Олег Ляшко підтримав створення реєстру кредитних історій, але запропонував свої правки.

«На відміну від урядового законопроекту, ми пропонуємо заносити до реєстру кредитних історій не від нуля і більше гривень, а від 500 тисяч гривень. Щоб інформація про людину, яка залізла в борг по картці на 200-300 гривень, не потрапляла до цього реєстру», - пояснив Ляшко.



Переглядів: 370
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті