Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Вт, 19 березня 2024
11:22

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


10 листопада 2017, 09:39

Нагорода вiд Патріарха Філарета

Заслужена артистка України, директор Дніпровського Академічного українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка - Оксана Іванівна Петровська нагороджена церковною нагородою!
Під час візиту Патріарха Філарета до Дніпра, на урочистому прийомі в Обласній Раді, за вагомий внесок у зміцнення духовності українського народу, підтримку ідей милосердя і злагоди в суспільстві, благодійну та громадську діяльність, вона була нагороджена Орденом Князя Володимира ІІІ ст.
Петровська Оксана Іванівна - директор Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.
Нагороду вручив особисто Патріарх Київський і всієї Руси-України, Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату Філарет.
Вітаємо!!!






Останній раз редагувалося: 10.11.2017 09:50
Переглядів: 1136
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (10.11.17 10:03): Подробно на нашем сайте:
www. mbfs.com.ua
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті