Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Сб, 27 квітня 2024
00:10

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

fundsolidaritycomua


6 листопада 2017, 13:11

Освящение церкви "Нечаянная радость"

5 ноября 2017года в Днепре Святейший Патриарх Киевской и всей Руси-Украины Филарет освятил построенную церковь в честь Иконы Божией Матери «Нечаянная радость». Также в этот день он официально открыл «Украинский двор». Церковь «Нечаянная радость» является единственным храмом Украинской православной церкви Киевского Патриархата, возведенным в центре нашего города за последние сто лет. Патриарх провел торжественную службу, на которую пришли верующие Украинской православной церкви, воины Вооруженных Сил, народные депутаты, волонтеры, представители казачества. Послушать ее пришло более тысячи верующих. За благословением к Святейшему Патриарху Филарету пришли украинские воины и матери, сыновья которых считаются без вести пропавшими...
















Останній раз редагувалося: 06.11.2017 13:16
Переглядів: 1197
Усі записи автора | << | >>

fundsolidaritycomua  (06.11.17 13:15): Подробно на нашем сайте:
www.mbfs.com.ua
Відповісти | З цитатою
Щоб залишити коментар вам необхідна реєстрація на сайті. Вхід
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті