Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 26 квітня 2024
14:17

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

RPL-Dnepr


6 листопада 2017, 09:29

Ляшко: Треба повернути людям 40 мільярдів гривень, вкрадених Фірташем, Бойком і Льовочкіним

Замість субсидій – масштабна енергомодернізація. На цьому наголосив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі телеканалу «112 Україна». Саме тому радикали подали зміни до проекту держбюджету, де пропонують встановити видатки на енергомодернізацію на рівні, не менше 10% від фінансування субсидій.

«На 2018 рік планується 66 мільярдів гривень на субсидії, натомість на енергомодернізацію – лише 800 мільйонів. Це неправильно. Адже кошти платників податків, з яких формуються субсидії, йдуть у кишені олігархів – власників теплокомуненерго. Треба припинити цю халяву і незаконне збагачення олігархів за рахунок українців. Тому ми пропонуємо спрямовувати кошти не на субсидії, а на енергомодернізацію – заміну котлів, вікон, дверей, теплотрас. За рахунок цих заходів вартість тарифів знизиться мінімум вдвічі», - наголосив Ляшко.

Народний депутат переконаний, що із збільшенням видатків на субсидії влада консервує бідність.

«З такими темпами ми скоро весь бюджет будемо віддавати на субсидії замість того, щоб спрямовувати ці кошти на дитсадки, школи, будівництво доріг та житла для молоді, підвищення пенсій і зарплат. Наша влада проводить політику проїдання та консервації бідності. Якщо у них є 70 мільярдів на субсидії, то нехай зарплати піднімуть. Людям треба не подачки від держави, а нормальні зарплати. Тоді не буде потреби у цих субсидіях», - впевнений лідер РПЛ.

Крім енергомодернізації для зниження тарифів Олег Ляшко пропонує збільшити видобуток власних енергоносіїв.

«За імпортний газ і навіть за власний ми платимо по ціні німецького хабу. Від цього і такі тарифи на газ для населення. Ми вимагаємо скасувати рішення уряду, яке прив’язує наш газ до німецького хабу. Також треба створювати сприятливі умови для інвестицій та знижувати податки. Хай інвестори приходять, бурять свердловини і видобувають газ. А зараз який дурак принесе сюди гроші, якщо бачить, що немає гарантій їх повернення?. Крім того, ми вимагаємо повернути газорозподільчі мережі у власність держави, щоб олігархи Фірташ, Льовочкін і Бойко не наживалися на українцях», - підсумував Ляшко.



Переглядів: 485
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті